24 – gadīgā meitene svēra 300 kg. Paskaties, kā viņa izskatās tagad, kad ir nometusi 121 kg

Tobrīd viņa apēda četras lielas porcijas ēdiena dienā, plus daudz konfekšu. Jo vairāk viņa jutās izmisusi, jo vairāk viņa ēda.

Embēra iestrēga šajā apburtajā lokā un pat pārstāja gulēt ar savu draugu vienā gultā. Pāmērīgi liekais svars nogalināja viņu seksuālo dzīvi. Galu galā, Embera piekrita kuņģa samazināšanas operācijai, bet liekā svara dēļ, pastāvēja milzīgi riski. Pirms viņa spēja veikt operāciju, viņai nācās novājēt par 10 kg.

LASI VĒL: ‘’Pagājuši 14 gadi’’: kā šobrīd izskatās meitene, kura piedzima mammai 66 gadu vecumā

Embera bija apņēmības pilna. Viņa pārcēlās uz Teksasu, lai būtu tuvāk savam ārstam Nazardanam, kurš veiks operāciju. Viņa sāka ēst veselīgu pārtiku.

Pēc trim mēnešiem viņai izdevies nomest 10 kg un ārsts piekrita veikt operāciju. Tas bija Emberas jaunās dzīves sākums . Septiņus mēnešus pēc operācijas viņa zaudēja vairāk nekā 40 kg. Tas meitenei bija liels stimuls, lai turpinātu cīņu ar lieko svaru.

Gadu pēc operācijas viņa atkal satikās ar savu ārstu. Pa to laiku Embera nometa 65 kilogramus un viņu bija pat grūti pazīt. Doktors Nazardans tā lepojās ar Emberas panākumiem, ka piekrita vēl vienai operācijai, noņemt ādu, kas bija lieka pēc liela svara zuduma.

Embera turpināja piekopt veselīgu dzīvesveidu, kā arī vērsās pēc konsultācijas pie ārsta, lai uzzinātu, kā tikt galā ar problēmām, lai nevajadzētu tās “apēst”. Pēc daudzu gadu depresijas, Embera beidzot atkal jutās laimīga.

Lai svars būtu ideāls, viņai vajag nomest pāris kilogramu, bet esmu pārliecināta, veicot tik milzīgu darbu, nomest pāris kilogramus Emberai nesagadās nekādas grūtības.

LASI VĒL: Unikālie vienšūņu trīnīši pārsteidza pat ārstus

P.S. – Padalies ar draugiem un pārliecini viņus, ka nekas nav neiespējams!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru