2017. gada vasaras horoskops ZIVĪM

Šajā vasarā tendence virzīties uz priekšu, neglābjami saglabājot kontroli pār situāciju, kļūs par Zivju vasaras saukli mīlas attiecību jomā.  

Jūnijā Saule un Marss kopīgi iziet cauri mīlas sektoram jūsu horoskopā, kas spēcīgi uzlādēs emocijas. Rezultātā tā vietā, lai baudītu pāris skaistās nedēļas, jūs ar atvieglojumu uzelposiet, kad gaismekļi pametīs šo debespusi.

Jūlijā viss būs daudz vienkāršāk. Karstās jūlija kaislības dos vietu vieglam, atsvaidzinoši romantiskam flirtam. Tas viss jūsu dvēselei ir daudz tuvāks: var nodoties mīļotajām spēlēm, neaizejot pārāk tālu. Turklāt jūs abi gūstas iespēju nesteidzoties apspriest, kādā virzienā jūsu attiecības ies, nebaidoties no spiediena no ārējo apstākļu puses. Augusta otrajā pusē jūs šķirs kaut kāds attālums, bet jūs pieliksiet visas nepieciešamās pūles, un pavisam drīz atradīsiet vajadzīgās atbildes.

Augusts tur jūs pastāvīgā spriedzē – jo piecas planētas viena aiz otras atrodas opozīcijā Zivīm. Un katra cenšas piespiest jūs pieņemt steidzīgu lēmumu vienā vai citā dzīves jomā – bet jūs veiksmīgi noturat savu pozīciju. Mēneša beigās debesu ķermeņu masīvais uzbrukums beigsies, un notikumi atkal turpinās ritēt ierastā gaitā. Iespējams, ir pienācis laiks satuvināties vēl vairāk, nedaudz iekvēlināt attiecības. Bet tas, protams, tikai tad, kad jūs to gribēsiet.   

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru