2017. gada talismani dažādām Zodiaka zīmēm

Dvīņi

Jaunajā gadā jums būs nepieciešama lielāka drosme un pārliecība par sevi, tāpēc akmeņiem ir jāstrādā tieši šajā virzienā. Tāpat iespējami uzbrukumi no nelabvēļu puses, bet nesteidziet krist panikā, jo jums būs lielisks aizsargs! Hrizoprazs kļūs par ideālu palīgu, jo spēs pasargāt no noskauduma, no depresijas un nepārliecinātības par sevi.  

Ametists palīdzēs stiprināt modrību un uzmanību, bet pērles kļūs par lielisku laimes simbolu. Ideālā variantā pērlēm ir jābūt dāvinātām, un nevis nopirktām.

Vēzis

2017. gadā Vēžiem būs vajadzīgi tādi talismani, kuri spēj vienlaicīgi slāpēt emociju izvirdumus un sniegt izlēmīgumu tad, kad to prasa situācija. Ar to lieliski tiks gaļā safīrs, kas palīdz kontrolēt asas garastāvokļa maiņas.

Vēžiem būs noderīgs arī mēnessakmens, kas stiprinās intuīciju. Bet smaragds piesaistīs veiksmi un panākumus īpašnieka dzīvē!

Lauva

Šiem pārstāvjiem ir nepieciešami gaiši, bet spēcīgi akmeņi, tāpēc, ka citiem nepiemīt tāds enerģijas daudzums, kas cirkulē Lauvu dzīslās. Zelta berils labāk par visiem citiem saskan ar Lauvu dabu. Tas palīdzēs stiprināt skaidru prātu un cīnīties ar slikto noskaņojumu.

Dzintars palīdzēs izvairīties no neattaisnota riska, bet dzeltenais topāzs ļaus iegūt gudrību.

Jaunava

Jums ir grūti piemeklēt vienu konkrētu akmeni, jo jūs esat ļoti daudzšķautņaina personība. No otras puses, tieši tas palīdz sev piesaistīt gandrīz jebkuru akmeni! Jaunavām vajag nēsāt spilgtus amuletus, kas dzīvei piešķirs krāsas. Karneols palīdzēs aktivizēt labākās īpašības.

Ahāts lieliski noderēs kā talismans, tas rūpēsies par jūsu veselību. Serpentīns palīdzēs pasargāt sevi no nepatikšanām.

Svari

2017.gadā noderīgi būs tādi akmeņi, kas pastiprinās intuīciju un pasargās no noskauduma. Ar to lieliski tiks galā korallis, tāpēc, ka viņš aktīvi strādās, lai savienotu intuīciju un racionālismu.

Opāls kļūs par draudzības amuletu, bet turmalīna lieliski noderēs radošajiem Svariem. 

Skorpions

Neskatoties uz to, ka visbiežāk astrologi Skorpioniem iesaka tumšos akmeņus, šajā gadā vajadzētu izvēlēties kaut ko neitrālāku. Tas palīdzēs sasniegt harmoniju dzīvē. Kalnu kristāls palīdzēs iegūt iekšēju mieru, kas labvēlīgi ietekmēs arī pārējās dzīves sfēras.

Granāts arī būs noderīgs, jo tieši tas palīdz koncentrēt enerģiju uz galveno, netērējot to par niekiem.

Strēlnieks

Strēlnieka aizsargam jāmāk nodibināt kontaktus ar citiem cilvēkiem, jo reizēm šīs zīmes pārstāvjiem mēdz būt problēmas ar komunikāciju. Akmens epidots stiprina pozitīvās īpašības, kas piesaista apkārtējo uzmanību vajadzīgajā brīdī.

Tirkīzs un almandīns arī Strēlniekiem lieliski noderēs. Tie dzīvē atnesīs pozitīvo enerģiju un mazinās dusmas.  

Mežāzis

2017. gadā jums jāpievērš uzmanība aizsardzībai pret negatīvo, karjerai un ģimenei. Talismaniem ir jāstrādā tieši šajos virzienos. Tā kā sfēras ir pilnīgi dažādas, tad arī akmeņiem ir jābūt vairākiem. Onikss palīdzēs kļūt uzstājīgākam un spītīgākam.

Tīģeracs parūpēsies par karjeru, bet topāzs aizvāks no jūsu dzīves visus nelabvēļus.

Ūdensvīrs

2017. gadā Ūdensvīriem vajadzīgs talismans, kas palīdzēs mazināt pārāk lielo impulsivitāti, stiprinās dabīgo radošumu un aktivizēs jau tā iedzimto šarmu. Olivīns palīdzēs stiprināt ticību saviem spēkiem. Tas aizdzīs depresiju un palīdzēs pārliecinoši soļot cauri dzīvei.

Gaiši dzeltenais dzintars parūpēsies par radošumu, bet žadeīts veicinās karjeras izaugsmi.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvjiem ir vajadzīgs talismans, kas palīdzēs mazināt pretrunīgumu, stiprināt intuīciju un nokārtot finanšu lietas. Te palīdzēs jašma, jo tieši šis akmens atbild gan par bagātību, gan arī par intuitīvo pieeju lietām!

Peridots modinās Zivīs labākās īpašības, bet serdoliks palīdzēs ar biznesu.

Ja jūs ticat akmeņu-talismanu spēkam, tad tagad jūs noteikti zināt, kādi akmentiņi jums šajā gadā palīdzēs vislabāk!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru