2016. gada romantiskākie stāsti, kas liecina, ka pār pasauli valda mīlestība

 

 

2Šis vīrietis saderinājās un apprecējās vienā un tajā pašā dienā

Šerila Vūdvorda mūžam atcerēsies 2016. gada 1. oktobri. Šajā dienā viņas puisis Alfrēds Dunkans viņu bildināja. Sieviete teica “jā” vārdu un jau pēc 6 stundām atradās pati savās kāzās.

Alfrēds atzinās, ka kāzas bija plānojis vairākus mēnešus. Kāzu organizēšanā piedalījās arī draugi un radi. Bija padomāts pat par vismazākajām detaļām. Viena no draudzenēm pat bija noskaidrojusi, kādu kāzu kleitu vēlētos Šerila. Tieši šādu kleitu viņai arī uzšuva.

3Vīrs 57 gadus rūpējas par savu paralizēto sievu

Jau 57 gadus ķīnietis vārdā Čžou Ju Aij rūpējas par savu paralizēto sievu un no sirds mīl viņu, neskatoties uz viņas stāvokli. 1959. gadā, tikai piecus mēnešus pēc kāzām, sieva smagi saslima un zaudēja spēju pārvietoties. Draugi ieteica tolaik jaunajam vīrietim izšķirties un sākt savu dzīvi no jauna, bet Čžou bija kategoriski pret. Viņš pameta tolaik savu darbu, lai rūpētos ar sievu, kā pamatdarbu izvēloties lauksaimniecību. Vīrietis līdz pat šai baltai dieniņai katru dienu gatavo sievai ēst, baro viņu, dod zāles, veic masāžas un cer, ka kādu dienu izgudros medikamentus, kas spēs viņai palīdzēt. Īsta mīlestība, uzticība un pateicība!

4Kāds pāris no ASV 24 stundu laikā adoptēja veselus četrus bērnus

Kailija un Džeremijs vairākus gadus centās tikt pie bērniņa, bet viņu veselības stāvoklis neļāva panākt iecerēto. Viņi atrada surogātmāti, kas bija gatava iznēsāt viņu bērniņu. Visu grūtniecības laiku pāris atbalstīja šo sievieti, bet pēc dzemdībām šī dāma paziņoja, ka savu bērnu nevēlas atdot. Pavisam drīz viņu mazulīti atrada nogalinātu.

Par laimi, liktenis sniedza viņiem vēl vienu iespēju. Tajā pašā dienā, kad viņiem paziņoja par bērniņa slepkavību, pārim piezvanīja no sociālā dienesta un piedāvāja adoptēt vienu un divus gadus vecas māsiņas. Vēl pēc pāris stundām viņiem paziņoja, ka ir iespējams adoptēt deviņus mēnešus vecas dvīnītes. Kārtīgi visu apdomājot, pāris 24 stundu laikā adoptēja četrus bērnus! Tagad lielajā ģimenē viss ir vislabākajā kārtībā!

5Kāds pāris, kas ir precējušies jau 52 gadus, katru dienu velk vienādus apģērbus

Eds (76 gadi) un Frena (74 gadi) ir precējušies jau 52 gadus. Gadu laikā viņu sajūtas vienam pret otru nebūt nav mainījušās. Pirms pāris gadiem pāris nolēma, ka varētu sākt nēsāt vienādus apģērbus, lai visi apkārtējie saprastu, ka viņi ir pāris.

6Vīrietis savu topošo sievu, kas nesen bija cietusi smagā avārijā, uz rokām aiznesa līdz altārim

Mēnesi pirms abu laulībām, Hanna Patersone iekļuva smagā avārijā. Iegurņa lūzums trijās vietās, kā arī iekšējo orgānu traumas neliecināja par ātru atlabšanu. Uz savām kāzām meitenei nācās doties invalīdu ratiņkrēslā. Mēģinājuma laikā Hanna ļoti raudāja, jo viņai apzinājās, ka pie altāra būs jādodas ratiņkrēslā. Svinīgajā dienā, kad Hanna parādījās, vīrs uzreiz metās viņai pakaļ, lai pie altāra meiteni aiznestu uz rokām. Šobrīd Hanna ir uz atlabšanas ceļa, jo viņu atbalsta viņas mīļotais vīrs.

7Pāris 9 gadus nevēra vaļā “salabšanas noslēpuma lādīti”

Dāvanu, uz kuras bija rakstīts “neatvērt līdz pirmajam lielajam strīdam”, Ketija un Brendons saņēma savā kāzu dienā. Pāris no sākuma domāja, ka šajā kastē ir kas tāds, kas paredzēts laulības saglabāšanai, jo šo dāvanu iedeva viņas omīte, kas laimīgā laulībā bija nodzīvojusi jau 50 gadus. Veselus 9 gadus pāris nevēra vaļā šo kasti, jo uzskatīja, ka mazi strīdi nav tik nopietni. Tad kādā dienā pāris nolēma atvērt dāvanu jo zināja, ka kopā ir nodzīvojuši jau tik ilgi, ka dāvana nevarēs abus nelabvēlīgi ietekmēt. Kad viņi atvēra šo dāvanu, abi sasmējās. Iekšā atradās vīna glāzes, sveces, kā arī nauda ziediem un picai – pārbaudītas vērtības. Kur ir lieliskas laulības noslēpums? Ne jau šajā kastē, bet gan mūsos pašos!

886 gadus veca līgava un 85 gadus vecais līgavainis pierādīja, ka mīlestībai nav vecuma

Mīlestībai vecums neinteresē. Mila Teilore-Morisone bija precējusies 41 gadu, bet 1992. gadā viņas vīrs nomira. Tobrīd šķita, ka dzīve ar to ir arī apstājusies. Taču pirms pāris gadiem Mila nejauši satikās ar savu draugu Heroldu, kuru vairākus gadus nebija redzējusi Tolaik Herolds esot bijis smagi slims, bet Mila nolēma viņu aprūpēt. Ticiet vai nē, bet notika brīnums! Herolds sāka atlabt, pārvācās dzīvot pie Milas, bet 2016.  gada oktobrī pāris apprecējās. Redziet, ka mīlestību iespējams atrast jebkurā vecumā!

9Zēns uzrakstīja ļoti sirsnīgu mīlas vēstuli savai klasesbiedrenei

Jūs domājat, ka tikai pieaugušajiem var būt stipras jūtas? Arī bērni prot mīlēt! Kāds sākumskolas skolēns no ASV uzrakstīja savai klasesbiedrenei zīmīti. No sākuma viņš salīdzināja viņas acis ar vakara skaistajām debesīm, tad viņš nokļuva pie romantiskākās daļas: “Mana sirds bija salauzta lauskās kā stikls, līdz es neieraudzīju tevi. Tad es sajutos tā, it kā būtu noķēris visus pokemonus.”

Meitene atteica zēna jūtām, bet atbildēja, ka viņi varot būt draugi. Ak, šī nešpetniece! Kas zina, iespējams pēc 20 gadiem viņi apprecēsies!

10Vīrs uzdāvināja sievai “Domnīcu” no “Harija Potera” filmas

Kurš gan atteiktos ieslīgt romantiskās atmiņās? Vīrs nolēma savai sievai kā kāzu dāvanu uzdāvināt “Domnīcu”, kāda bija Dumidoram no “Harija Potera”. Lai to pagatavotu, vīrietis izmantoja metāla bļodiņu ar iegravētiem abu iniciāļiem, kociņu, kura galā bija magnēts, un ļoti daudz flakoniņus, kuru galos arī bija pielīmēti magnēti. Katrā no šiem flakoniem vīrietis bija ielicis lapiņu ar abu romantiskajām atmiņām. Ja viņa sievai kādu reizi gribētos atcerēties romantiskus pagātnes notikumus, viņai atliktu vien iedziļināties “Domnīcā” un iegūt kādu no atmiņām.

11Šis pāris pierādīja, ka mīlestība ir svarīgāka par aizspriedumiem

Anna-Marija un Amrosilo Lopess iepazinās pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados. Viņi uzreiz iemīlējās viens otrā, bet meitenes vecāki aizliedz viņai satikties ar nabadzīgo un tumsnējo pusi. Anna-Marija aizgāja prom no mājām un apprecējās ar savu mīļoto puisi. Abi ir kopā jau 60 gadus, izaudzinājuši bērnus un mazbērnus, bet joprojām skatās viens uz otru ar mīlestības pilnu skatienu.

12Vīrietis 148 reizes bildināja savu draudzeni! Viņa par to nemaz nezināja

Raiens Smits 148 reizes bildināja savu draudzeni Klēru. Viņa par to nemaz nenojauta! Ilgāk nekā pusgadu vīrietis fotografēja savu draudzeni ar uzrakstiem, kur bija rakstīts “Preci mani!”

Šo zīmīti viņš bija piestiprinājis visdažādākajās vietās: uz televizora, sienas, pat uz savas pieres. Smieklīgākais ir tas, ka Klēra nevienu reizi tās nepamanīja, bet Raiens bildes mīļotajai nekad nebija rādījis. Kad kopā viņš bija savācis jau 147 bildes, viņš no tām izveidoja romantisku video. Bildināja viņš visiem labi ierastajā veidā: nostājās uz viena ceļa un uzdāvināja viņai gredzenu. Klēra teica “jā!”

13Šis pāris ir precējies jau 82 gadus, bet joprojām mīl viens otru

Nikolass un Rafaela Odrazi ir kopā jau 82 gadus. Galvenais viņu attiecību noslēpums – mīlestība un romantika. Neskatoties uz abu solīdo vecumu (Nikolasam ir 102 gadi, bet Rafaelai ir 100), visās fotogrāfijās abi tur viens otram roku un cenšas bučoties. Nikolass nebeidz atgādināt saviem bērniem, mazbērniem un arī mazmazbērniem, ka viņš ir apprecējis pasaulē skaistāko sievieti. Lai gan ar gadiem viņi sāk aizmirst citu cilvēku vārdus, viens otru viņi gan atceras.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru