20 minūšu laikā jūs varēsiet sacept veselu šķīvi tādu gardumu. Tāpēc tie arī ir tik populāri!

Pagatavošana.

  1. Ielejiet katliņā ūdeni un lieciet uz uguns. Pagaidiet, kamēr ūdens sāks vārīties.
  2. Iesijājiet bļodā miltus, pievienojiet tiem sāli, kanēli un cepamo pulveri.
  3. Ielejiet vārošo ūdeni miltos un rūpīgi samaisiet, līdz izveidojas viendabīga masa. Pēc tam ļaujiet mīklai nedaudz atpūsties (aptuveni 5 minūtes).
  4. Gatavo mīklu ielieciet konditorejas maisiņā. Ja tāda nav, izmantojiet parastu maisiņu.
  5. Ielejiet pannā eļļu un pagaidiet, līdz tā uzkarsīs.
  6. Pannā ar eļļu izspiediet mīklu no konditorejas maisiņa. Vislabāk ir izspiest mīklu spirāles formā, un pēc tam ar karoti sadalīt atsevišķos gabaliņos. Apcepiet mīklu, līdz tā ieguvusi zeltainu krāsu no abām pusēm.

Aromātiskie un apetītelīgie čurros ir gatavi! Var ķerties klāt degustēšanai.

Paši par sevi čurros ir sātīgi, tomēr jūs varat tos pildīt ar saldu/nesaldu krēmu vai citu pildījumu pēc izvēles. Spānikā tādus “pončikus” pasniedz ar kausētu šokolādi – baltu vai tumšu, un glāzi ūdens.

Noteikti pagatavojiet šo desertu un ieprieciniet sevi un savus mīļos!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru