2-gadīgo zēnu nolaupīja. Nākamajā reizē māte ieraudzīja savu dēlu tikai pēc 31 gada

Kanādas iedzīvotājs Džermeins Allans Manns bija nolaupīts, kad viņam tikko palika 2 gadiņi. Visdīvainākais ir tas, ka nolaupītājs izrādījās…viņa paša tēvs!

Tas notika Toronto tālajā 1987. gadā. No tā laika māte un policija bez jebkādiem panākumiem pūlējās atrast bērnu. Beigās meklējumi tika atdzīti par nerezultatīviem. Tomēr mātei un dēlam bija lemts satikties: 31 gadu vēlāk!

Tiek ziņots, ka vīrietis vārdā Allans Manns šķīrās ar savu sievu gadu pirms nolaupīšanas un aizbrauca peļņā uz kaimiņos esošajām Amerikas Savienotajām Valstīm. Gadu vēlāk viņš atgriezās pakaļ dēlam, nozaga to un aizveda uz Teksasu, kur viņi arī dzīvoja visu šo laiku, izmantojot viltotus dokumentus. Kā amerikāņu, tā arī kanādiešu policija meklēja mazuli un viņa nolaupītāju, bet bez panākumiem. Pašam Džermeinam pateica, ka viņa māte nomira dzemdībās.

Tā pagāja – iedomājieties – 31 gads! Slēpšanās un meli atklājās tad, kad Allans, kurš tajā laikā jau bija 66-gadīgs vecis, nolēma sev izīrēt jaunu dzīvokli, saņemot subsīdiju no valsts. Ierēdņi pārbaudīja viņa un viņa dēla dokumentus un atrada tur kļūdas. Policijas datu bāze noskaidroja, ka vīrietis izmanto viltotus dokumentus. Tagad Mannam draud izraidīšana un tiesa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru