16 stundu laikā šis augs ir spējīgs iznīcināt līdz pat 98% vēža šūnu!

3

Vasaras vībotne cīņā pret vēža šūnām

Vasaras vībotne (Artemisia Annua) – augs, kas savas dzīves laikā būšot spējīgs dāvāt daudziem  cilvēkiem vēl desmitiem veselības pilnus dzīves gadus. Tiesa, svarīgi ir uzsvērt, ka šī auga pozitīvā ietekmes pētīšana ir tikai sākumstadijā un pagaidām dati ir vienīgi par izmēģinājumiem uz dzīvniekiem. Dati par ietekmi uz cilvēku šobrīd neesot vēl neesot pietiekami. Par to varat vairāk lasīt medicīna žurnālā Medical News spiežot ŠEIT.

Tas gan nemazina optimismu par šo augu. Pētījumos atklājies, ka šajā augā esošās vielas ir spējīgas kontrolēt vēža šūnu reprodukciju, tādējādi samazinot to attīstību līdz pat 98%. Augu izcelsmes vielas organismā iedarbojas selektīvi, neaizskarot veselo šūnu darbību un neiedragājot imūnsistēmu.

Otrs sensacionālais fakts ir tāds, ka kaitīgo šūnu iznīcināšanai esot nepieciešamas vien 16 stundas!

Eksperimentos liek domāt, ka vien mēneša laikā šis augs spēšot cīnīties pat vissmagāko onkoloģisko saslimšanu gadījumā – aktīvās vībotnes vielas (artemizinīns un tā semi sintētiskais atvasinājums) palīdzēja par 28% samazināt vēža šūnu skaitu organismā.

LASI VĒL: 100 reizes efektīvāk par ķīmijterapiju: zālīte, kas nogalina vēža šūnas 48 stundu laikā!

Augā esošās vielas iekļūst vēža šūnās un kā paslēpta bumba izārda to no iekšienes, neļaujot tai turpmāk reproducēties. Tas palīdz novērst jebkādus recidīvus tuvākajā laikā.

Ar žurkām veiktie eksperimenti pierādīja, ka vībotnē esošās aktīvās vielas, savienojumā ar dzelzi, ir spējīgas iznīcināt onkoloģiskās saslimšanas bez paliekoša kaitējuma pašam organismam.

Taču jāatceras, ka vībotnes lietošanas gadījumā ļoti svarīgs ir tās daudzums, jo tā ir iekļauta indīgo augu sarakstā.

Turklāt, zinātnieki atzīst, ka, pētot pacientus, var secināt – veselību ietekmējošie faktori ir arī nepilnvērtīgs uzturs, nepietiekama ūdens uzņemšana, mazkustīgs dzīvesveids un negatīva dzīves uztvere.

LASI VĒL: Jūs neticēsiet, bet vēzis – tā neesot saslimšana, bet vienkārši bizness

Tātad, labai veselībai un iedarbīgām ārstēšanas metodēm nepieciešams gan radikāli mainīt savu dzīvesveidu, gan uzskatus par dzīvi.

Savlaicīga un precīza informācija ir spējīga glābt un nodrošināt dzīvības! Saudzējiet sevi!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru