Šķiet, ka mums nevienam nerada problēmas dažādu gardumu ēšana. Taču ir pāris augļi vai dārzeņi, kā piemēram kivi vai apelsīns, kuru mizošana ir tik ļoti kaitinoša, ka bieži vien pat izvēlamies tos vienkārši nepirkt vai neēst.
Lai izvairītos no šādiem nepatīkamiem atgadījumiem, mūsu redakcija ir apkopojusi ļoti noderīgus dzīves padomus, kuri tiešām palīdzēs atvieglot ikdienas dzīvi un darbus, radot daudz lielāku baudu ēst tos pašu kivi vai apelsīnus.
Sagrieziet mango uz pusēm, iegrieziet tajā restītes un izvirziet to uz āru. Mazāk sulas uz rokām – vairāk baudas jums.
Taču, ja jums tiešām nepieciešams mango nomizot, izmantojiet glāzi. Šis paņēmiens strādā arī ar citiem mīkstajiem augļiem, piemēram, kivi.
Glabājiet avokado maisiņā kopā ar sīpolu – tādā veidā tas nepaliks tumšs
Ja gadījumā avokado pārāk ilgi nogatavojas, jūs varat paātrināt procesu, ieliekot to papīra maisā kopā ar banānu un ābolu
Vēlaties dodoties ceļā paņemt līdzi ābolu? Sagrieziet ābolu tā, kā parādīts attēlā, un apsieniet to ar gumiju, lai šķēlītes nekrīt nost. Tādā veidā ābolu būs daudz vieglāk ēst un šķēlītes nepaliks tumšas.