15 fakti par sieviešu ķermeni, kuri pārsteigs pašas sievietes!

9. Sievietes spēj daudz detalizētāk un precīzāk atšķirt krāsas nekā vīrieši. Tas atkal ir saistīts ar X hromosomu.

10. Sievietes orientējas telpā daudz sliktāk par vīriešiem. Tieši tādēļ ļoti daudzām sievietēm automobiļa vadīšana sagādā tādas problēmas. Piemēram, 82% vīriešu paralēlā parkošanās nesagādā nekādas problēmas. Sievietēm ir pavisam cita proporcija – tikai 22% sieviešu var pareizi noparkot savu spēkratu.

11. Sievietēm kakls ir daudz kustīgāks par vīriešiem. Ja pasauksiet sievieti, tad viņa visticamāk pagriezīs tikai galvu. Vīrieši šādā pašā situācijā pagrieztu visu savu rumpi.

LASI VĒL: Vīrs nofotografēja savu jaundzimušo meitiņu un sievu, bet pēc 8 stundām sieviete kļuva par donoru 50 cilvēkiem

12. Sievietes pēc dabas ir daudz nemierīgākas un viņām ir paaugstināta trauksmes sajūta. Tas tiešā veidā ir saistāms ar paaugstinātu hormonu daudzumu: kortizols, progesterons un estradiols. Tieši tādēļ sievietes daudz intuitīvāk sajūt briesmas.

13. Sievietes spēj daudz spēcīgāk pieķerties cilvēkiem. Tas saistīts ar to, ka daiļajam dzimumam ir daudz attīstītāka tā smadzeņu daļa, kas atbild par pieķeršanos kādam.

14. Sievietēm ir daudz attīstītāka perifērā jeb sānu redze. Turpretī vīriešiem – tiešā redze. Tieši tādēļ vīriešiem daudz vieglāk saredzēt daudz ko un ar redzes atmiņas palīdzību atcerēties to.

15. Kad sievietes runā, viņām darbojas abas smadzeņu puslodes. Tādā veidā iespējams realizēt līdz pat 8000 vārdu dienā.

Arī mūsu redakcija bija šokā, kad uzzināja par šiem faktiem! Noteikti dalieties arī ar savām draudzenēm, jo arī viņas būs pārsteigtas par izlasīto!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru