14 paņēmieni būt par pašu sliktāko sievu pasaulē ( pašai to neapzinoties)

Vai tu vari būt slikta sieva, pati to nemaz neapjaušot? Laulībā ir savas grūtības, tāpēc ir nepieciešams pielikt zināmas pūles, lai parādītu savam laulātajam savu atbalstu un mīlestību. Un pat tad, ja tu viņu mīļi pa īstam, tu vari darīt šīs 14 lietas, par kurām viņam viņš jūtās sāpināts un aizvainots.

  1. Tu aizmirsti teikt ”Es tevi mīlu.’

Šī standarta frāze reizēm var šķist klišejiska, taču tavam vīram tas jādzird pēc iespējas biežāk. Varbūt tie ir vienkārši vārdi, taču tiem ir liels spēks.

  1. Tu gaidi, ka viņš būs ideāls.

Bērnībā un jaunībā visas meitenes sapņo par nākamo vīru. Mēs lasām grāmatas, skatāmies filmas un zīmējam sev ideālā vīrieša tēlu. Bet pēc tam mēs apprecamies reālajā dzīvē, un viss nebūt nav tā, kā rakstīts romānos. Tos ir interesanti lasīt, taču neļaujiet tiem veidot nereālistiskas cerības.

  1. Citas lietas tu vērtē augstāk.

Ja tavas prioritātes nav vīrs, bet karjera,  draugi vai hobiji, tas nav pareizi. Protams, dzīvē var veidoties dažādas situācijas, taču katram pārim ir jāatvēl laiks tikai sev un nav jāpieļauj, ka kaut kas nostājas starp viņiem.

  1. Tu neatbalsti viņa sapņus.

Laba sieva vienmēr atbalstīs savu vīru, kad viņš stāstīs par saviem mērķiem un sapņiem. Slikta sieva to nenovērtēs un piedāvās viņam ko citu. Nav svarīgi, kādi ir viņa mērķi, tev ir jābūt viņa atbalstam.

  1. Tu ļauj viņam ciest pašam.

Kad tavs vīrs pārdzīvo grūtus laikus, esi blakus. Nekad neatstāj viņu vienu. Nevienam laulībā nav jācieš klusējot un arī tev ir tiesības uz laulātā atbalstu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru