14 paņēmieni būt par pašu sliktāko sievu pasaulē ( pašai to neapzinoties)

  1. Tu viņu kritizē.

Kā viņa sievai, tev vajag viņu atbalstīt, nevis kritizēt. Neviens negrib, lai kāds pastāvīgi aizrāda uz viņa trūkumiem.

  1. Tu nekad nesaki viņam komplimentus.

Mīlestība dzīvo pateicoties sajūsmas un pieķeršanās izrādīšanai. Saki viņam, ka tu ar viņu lepojies, ka viņš labi izskatās, vai arī ka viņš ir labs vīrs. Saki komplimentus bieži un tu redzēsi, kā viņš uzplauks.

  1. Tu viņam melo.

Mazi meli ar labiem nodomiem var šķist nevainīga, taču jebkuri meli laulībā ir bīstami. Kā viņš var tev uzticēties, ja tu neesi pret viņu godīga pat sīkumos? Centies iekarot 100% uzticību attiecībās.

  1. Tu viņu aprunā.

Labi, ja tu stāsti draudzenēm par to labo, ko tavs vīrs ir izdarījis. Taču, ja tu runā par viņu negatīvas lietas, žēlojies par viņu tu neesi viņam uzticīga.

  1. Tu liec viņam lūgt tavu atļauju.

Nevienam no partneriem nav jāprasa otram atļaut kaut ko darīt. Visi svarīgie lēmumi ir jāpieņem kopā, bet katrs no mums ir personība, un jums ir jājūt sava neatkarība.

  1. Tu vairāk laika veltī telefonam, ne vīram.

Sociālie tīkli un dažādas saites – tas viss ir jautri, taču tev ir jānoliek telefons tad, kad jūs ar vīru varat pabūt kopā.

  1. Tu pastāvīgi žēlojies.

Protams, tu vari pažēloties vīram par kaut ko, teikt to, kas tevi neapmierina, taču darīt to visu laiku – tas nozīmē bijāt jūsu mājas atmosfēru. Jums vajag vairāk pozitīvisma.

  1. Tu gaidi, kad viņš lasīs tavas domas.

Vīrieši nemāk to darīt, tāpēc vienkārši pasaki viņam to, ko tev vajag un ko tu gribi.

  1. Tu viņu “zāģē.”

Šis ir viens no svarīgākajiem momentiem, par ko žēlojas visi vīri. Viņi nejūtas mīlēti tādos brīžos. Patiesībā ir daudz labāki un mīļāki paņēmieni, kā viņam pasniegt savas vēlmes.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru