14 iemesli nopirkt bērnu pūderi pat tad, ja jums bērnu nav

15

Gribat ticiet, gribat neticiet, bet bērnu pūderis var jūs izglābt vairumā neveiklu situāciju. Tā ietaupīs vietu jūsu kosmētikas maciņā un arī pieklājīgu naudas summiņu.

LASI VĒL: Kāpēc jūsu māla trauki var izraisīt vēzi un citus sarežģījumus. Skaisti nenozīmē droši!

Dažos gadījumos ekonomika izpaudīsies arī uz veselību. Vienu vārdu sakot, tā ir lieta, kas, ja ievelk, tad neatrauties. Kaut gan, pēc manis spriežot, no tās ir tik daudz labuma, ka nav jēgas pat meklēt tam aizvietotāju!

1

Sausais šampūns

Pūderi var izmantot, lai ātri atsvaidzinātu matus. Tam patiešām piemīt sausā šampūna efekts, un tas būs nemanāms, kad nav laika mazgāt matus.

2

Praimeris

Nav obligāti iegādāties bāzi, ko klāt zem grima, lai tonis klātos tā, kā vajag. Plāna kārtiņa ar bērnu pūderi padarīs savu darbiņu labāk par šķidrajiem analogiem.

3

Porcelāna sejiņa

Lai pabeigtu grimu un, lai seja nespīdētu, nepavisam nav vajadzīgs iegādāties matējošu pūderi. Noderēs arī parastais bērnu pūderis.

4

Kuplas skropstas

Ar otiņu apberiet skropstas ar talku, pēc tam uzlieciet pirmo slāni ar skropstu tušu. Kad tā nedaudz nožūs, uzlieciet nākošo talka un tušas kārtu.

5

Ideālas uzacis

Ar otiņu uzklājiet mazu daudzumu pūdera uz uzacīm pirms grima, un pēc tam pastrādājiet ar zīmuli. Tā uzacis izskatīsies biezākas un apjomīgākas.

6

Depilācija

Veicot cukura vai vaska depilāciju, lai panāktu labu saķeri ar ādu, pirms procedūras uzlieciet pūderi. Starp citu, tādā veidā arī āda tiks traumēta ievērojami mazāk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru