13 lieliski padomi, kā izmantot pārtikas plēvi! Noderēs saimniecībā!

Aptiniet krāsu otu ar pārtikas plēvi, lai tā nesakalstu un jūs varētu to izmantot jau nākošajā dienā atkal. Tāpat var darīt ar krāsu bundžām un citām krāsu tvertnēm.

Ja banānu galus ietin pārtikas plēvē, tie saglabāsies svaigi daudz ilgāk. Turpmāk uzglabājiet tos tikai šādi.

Lai trauciņu varētu hermētiski aiztaisīt, izmantojiet pārtikas plēvi. Es tā vienmēr daru ar saviem kosmētikas līdzekļiem, pirms tos lieku čemodānā. Un nekas nav iztecējis!

Pie savām ieejas durvīm vienmēr turiet pārtikas plēves rulli. Ja nu gadījumā nepieciešams steigšus doties mājā, nenovelkot apavus, aptiniet ap apaviem pārtikas plēvi. Tīrība un higiēna pirmajā vietā!

Ar pārtikas plēvi iespējams lieliski aiztaisīt ciet logos esošās šķirbiņas, un jums vairs nebūs jāsatraucas par caurvēju vai siltuma zudumiem.

Uzmeistarojiet augļu mušiņu lamatas. Sagrieziet gardus augļus vai ogas nelielos gabaliņos, ielieciet tos krūzītē un pāri tai pārklājiet pārtikas plēvi. Izveidojiet plēvē nelielu caurumiņu. Pavisam drīz nelūgtie viesi būs savākušies tasītē un jūs varēsiet viņus visus kopā izlikt aiz durvīm.

Lielisks veids, kā uz sienas izveidot skaistus ornamentus! Uzklājiet uz sienas krāsu, pēc tam uzreiz uzlieciet plēvi un saburziet to. Tas sienām sniegs nebijušu un oriģinālu ornamentu, par kuru priecāsies visi.

Ledusskapja plauktiem vienmēr pāri pārlieku pārtikas plēvi, jo tā manam ledusskapim nodrošina ideālu tīrību. Ja gadījumā ledusskapī izlīst kefīrs vai iztek ievārījums, daudz vieglāk ir nomainīt plēvi, nekā mazgāt visu ledusskapi.

Pārtikas plēve ir neatņemama sastāvdaļa visām tievēt gribētājām. Sievietēm, kas vēlas atbrīvoties no celulīta, ļoti veselīgi ir veikt ķermeņa ietīšanu: problemātiskajās zonās tiek stimulēta asinsrite, kas veicina dabīgu svara zudumu.

LASI VĒL: Iespējams jūs visu dzīvi gaļu atsaldējāt nepareizi: pats vienkāršākais veids atsaldēt jebkuru pārtikas produktu

Tāpat iespējams pastiprināt arī jebkādas sejas maskas iedarbību – gan barojošās, gan attīrošās maskas. Tam visam nepieciešams izmantot pārtikas plēvi. Plēves izveidotais termo efekts palīdzēs maskā esošajām vielām daudz vieglāk nokļūt ādā.

Pārklājiet jebkādam dzeramā traukam pāri pārtikas plēvi un iespraudiet tajā salmiņu – vairs nekādu nejaušu dzērienu izliešanu!

Lai panāktu, ka ziedu pušķis daudz ilgāk izskatītos svaigs, izmantojiet šo paņēmienu – pārklājiet ziedu kātus ar mitru salveti un tad cieši aptiniet tām pāri pārtikas plēvi.

Pastāstiet par šīm idejām arī saviem draugiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru