12 somu variantu, kas tēlu padara lētu. Vai starp tām ir arī jūsu somiņa?

Šodien būt modernam nemaz nav tik dārgi. Masveida zīmoli pārdod modernu apģērbu, bižutēriju un somiņas par demokrātiskām cenām. Neiebilstu, ka ražotāji cenšas saviem pircējiem piedāvāt vislabāko. Bet iepirkšanās tik un tā ir pilna ar zemūdens akmeņiem.

Somiņa ir vissvarīgākais aksesuārs, kas var padarīt lētu pat vispārdomātāko tēlu. Kā nenošaut greizi? Par to stāstām šajā rakstā.

Mākslīgā āda

Somiņas no ekoloģiskās ādas patiešām izskatās lieliski. Bet tas ir vien tajā gadījumā, ja mākslīgais neizliekas par dabīgo! Slikts materāls sevi nodod: tas ir vai nu pārāk plāns, vai pārāk raupjš. Tāpat runa var būt arī par sliktu darinājumu un neglītām šuvēm.

Vairāku veidu ādas

Dizaineris ir atcerējies visu to labāko un realizējis to vienā priekšmetā: pitons, krokodils, dzelkšņi. Atliek vien piespraust kažokādas piekariņu!

Spices un volāni

Var jau būt, ka vitrīnā tas izskatījās burvīgi. Bet realitātē spārniņi, milzīgas lapiņas un volāni padara jūsu tēlu HAOTISKU. Tāda dizaina somiņu ir grūti sakombinēt ar visu apģērba virskārtu: mēteli, jakām, dūnu mēteļiem.

Pakaļdarinājums

Ja jūs tirgū nopirkāt somiņu, kas mats-matā atbilst modes žurnālā redzētai, tad jūs tiešām domājāt, ka esat visus apmānījusi? Piedodiet, atvainojiet!

Labāk ieguldiet īstos zīmolos vai jaunajos dizaineros. Neļaujiet slavenam logo jūs uzvarēt. Vēl jo vairāk, autortiesību pārkāpums ir kriminālo sodāms, tad kāpēc jūs motivējiet krāpniekus?

Somiņa-priekšmets

Rags, lustra vai iebiezinātā piena bundžiņa – tā ir bērnība. Piekrītu, tajā gribas dažreiz atkal atgriezties. Bet tāda veida aksesuārs reti izskatās labi.

Ja jūs izdomāsiet tematisku tēlu, tad mēs, bez šaubām, jūsu radošumu atbalstīsim!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Baiba</cite>

    100% atbalstu, ka uz apaviem un somiņām netaupa – džinses un kreklus es varu H&M nopirkt, bet apavi un somas ir kopēja tēla pamati. Es parasti izvēlos klasiku – vienkrāsainos ( parasti melnos), ērtus un tikai no dabīgas ādas gan apavus, gan somas. Tikai nesen iegādājos savu pirmo Furlu un esmu pilnā sajūsmā par to https://newmood.lv/p/furla/metropolis-sieviesu-soma/FR-921166? Ērta, stilīga, piestāv gan pie klasiskā stila, gan pie ikdienas drēbēm. Kādi zīmoli ir jūsu favorīti? Pievienojiet arī bildes!

Pievienot komentāru