12 somu variantu, kas tēlu padara lētu. Vai starp tām ir arī jūsu somiņa?

Perforācija

Lūgtin lūdzamies, nenēsājiet tādu somiņu ziemā un salā. Tas izskatās tā: “Visapkārt ziem, bet man ir vasara!”

Turklāt ar laiku modelis paliek netīrs un putekļains. Tas ātri saņurcās un saplīst. Vienkārši ieguldiet naudu jēdzīgākā un veselā lietā.

Pečvorka

Varbūt jūs domājat, ka tas ir boohoo stils vai arī hippiju šiks. Diemžēl tāda somiņa rada garlaicību. Rodas iespaids, ka jūs esat to nonēsājuši, salāpījuši un tagad nevarat no tās šķirties.

Reljefa zīmējums

Ak, šim variantam ir sava atbalsta grupa – vecmāmiņas. Tieši tādas pašas sajūtas, kā no paklāja pie sienas.

Un vispār, ja jums ir cēls vintage, tad tēma slēgta.

Neilons

Tas čab, jā un izskatās lēti. Galvenais, ka nav saprotams tādas somas mērķis: izskatu nepapildina un skaistumu sevī nenes.

Ja auduma varianti ir jūsu ideāls, tad ieskatieties pie versijām ar ādas detaļām. Ar tām situācija kļūs nedaudz labāka.

Liels izmērs

Piekrītu, tas ir ērti. Bet tomēr – tāda veida “krava” viennozīmīgi bojā jūsu stāju. Pilsētas robežās iztieciet ar vidēja izmēra somiņu (kur knapi, bet tomēr var iebāzt arī A4). Uz sporta zāli ejiet ar fitnesa somiņu. Tā noderēs arī braucieniem ārpus pilsētas.

Turklāt, izvēloties šāda veida aksesuāru, vadieties pēc sava ķermeņa uzbūves. Lielām dāmām nepiestāv mini formāts, savukārt smalkām meitenēm – lielas ķeseles.

Neērti rokturi

Tā ir atsevišķa kategorija. Somiņa ir gan ietilpīga, gan arī forma ir veiksmīga. Bet, kā to valkāt? Uz plecu nevar uzlikt, uz elkoņa – liekas dīvaini, rokās – smagi un neērti. Un vēl nav arī garās siksnas. Ciets “nē”!

Laka un rotājumi

Lakādas somiņa ir risks. Tas liek vilkt noteiktus apavus un augšdaļas apģērbu. Uz tās virsmas paliek pirkstu nospiedumi. Bet variants ar dimantiem, ķēdītēm un otiņām – ir sliktākais, kas vispār var atrasties sievietes ģērbutvē.

Atcerieties, ka uz apaviem un somiņas netaupa! Vēlam tikai veiksmīgus pirkumus!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Baiba</cite>

    100% atbalstu, ka uz apaviem un somiņām netaupa – džinses un kreklus es varu H&M nopirkt, bet apavi un somas ir kopēja tēla pamati. Es parasti izvēlos klasiku – vienkrāsainos ( parasti melnos), ērtus un tikai no dabīgas ādas gan apavus, gan somas. Tikai nesen iegādājos savu pirmo Furlu un esmu pilnā sajūsmā par to https://newmood.lv/p/furla/metropolis-sieviesu-soma/FR-921166? Ērta, stilīga, piestāv gan pie klasiskā stila, gan pie ikdienas drēbēm. Kādi zīmoli ir jūsu favorīti? Pievienojiet arī bildes!

Pievienot komentāru