11, tieši šīs Zodiaka zīmes, miljardieri. Zināt, kas tā ir par zīmi?

Jūsu astroloģiskā zīme var būt pazīme tam, par cik bagātu cilvēku jums ir lemts kļūt. Protams, no jums tiek prasīts darbs un pūliņi, bet no zodiaka zīmes – veiksme un panākumi.

Saskaņā ar Forbes 2017 miljardieru sarakstu, jebkurā Zodiaka zīmē var atrast bagātu biznesmeni, bet ir tāda viena zīme, kas ir pārsvarā! Droši uz priekšu – atrodiet savu zīmi un uzziniet, kādi miljardieri tai atbilst.

Vēži pieskaitāmi kategorijai, kurā ir vismazākais skaits miljardieru. Vien 5 cilvēki nokļuva šajā sarakstā, kur atrodams Elons Masks (Tesla Motors ģenerāldirektors, $13,9 miljardi) un Šarlīna de Karvaljo-Heinekena ($12,6 miljardi).

Jaunavas arī savāca vismazāk pozīcijas miljardieru sarakstā. Atkal vien 5 cilvēki ir šīs zodiaka zīmes pārstāvji. Jaunavas – biznesmens Vorens Bafets  ($75,6 miljardi) un Alibaba Group priekšsēdētājs Džeks Ma ($28,3 miljardi).

Nākamo vietu ieņem Strēlnieks. 6 miljardieri ir šīs zīmes pārstāvji. To skaitā iekļauts arī Fidelity Investments ģenerāldirektore Abigaila Džonsone ($14,4 miljardi) un brāļi Hinduja no Hinduja Group ($15,4 miljardi).

7 miljardieri ir Dvīņu zodiaka zīmes pārstāvji. Starp tiem ir Walmart īpašnieks Džims Voltons ($34 miljardi) un Thomson Reuters priekšsēdētājs Deivids Tomsons ($27,2 miljardi).

Arī vien 7 pārstāvji no šī saraksta ir Zivis. Tas ir uzņēmuma Dell dibinātājs Maikls Dells ($20,4 miljardi), un LVMH  ģenerāldirektors Bernārs Arno ($41,5 miljardi).

Mežāži — 7 miljardieri. Amazon dibinātājs un galvenais izpilddirektors Džefs Bezos ($72,8 miljardi), un Safra National Bank of New York priekšsēdētājs Džozefs Safra ($20,5 miljardi).

Ūdensvīri ir 8 miljardieri no saraksta. Tas ir biznesmenis no Ņujorkas Maikls Blumbergs ($47,4 miljardi), un meksikānis Karlos Slim Helu ($54,5 miljardi). Kā redzam, Ūdensvīri māk nopelnīt naudu!

Tālākie 8 miljardieri ir Vērši. Šajā sarakstā var ieraudzīt Facebook ģenerāldirektoru Marku Cukerbergu ($56 miljardi) BMW mantinieci Sjūzanu Klattenu ($20,4 miljardi).

Vēl 8 miljardieri ir Skorpioni. Šeit arī pasaulē bagātākais cilvēks Bils Geitss ($86 miljardi), un Stīva Džobsa atraitne Lorena Pauela Džobsa ($20 miljardi).

Svari – 10 miljardieri! Walmart mantiniece Alisa Voltone ($33,8 miljardi) un H&M priekšsēdētājs Stefans Perssons ($19,6 miljardi).

Lauvas – vēl 10 miljardieri! Google līdzdibinātājs Sergejs Brīns ($39,8 miljardi) un Oracle dibinātājs Larijs Elisona ($52,2 miljardi) atrodas šajā sarakstā.

Kurš gan ir šī saraksta uzvarētājs? Tie ir Auni! 11 miljardieri ir tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvji. Starp tiem ir Zara dibinātājs Amansio Ortega ($71,3 miljardi) un bagātākais cilvēks Indijā Mukeša Ambani ($23,2 miljardi).

Kā redzat, katram ir, uz ko tiekties, jo zvaigznes netraucē pelnīt savus miljardus nevienai no zodiaka zīmēm!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru