10 sadzīves kļūdas, kas sabojā interjera skaistumu

Lai cik daudz tu arī neņemtos ap to savu dzīvokli, nu neizskatās tas kā tie greznie apartamenti žurnālos. It kā jau arī noteikumus visus ievēro, un krāsas saskaņot centies, un pie vienota stila pieturies, bet tik un tā kaut kas nav tā, kā vajag.

LASI VĒL: Draugi atrunāja puisi pirkt galīgi nolaistu dzīvokļi, bet viņam bija savi plāni

Mēs apkopojām visizplatītākās kļūdas dzīves telpas organizēšanā, kas sabojās pat visizsmalcinātāko interjeru.

Magnētiņi uz ledusskapja

1

Magnētiņi, kas piestiprināti ledusskapim, ienes virtuvē vizuālu  apjukumu. Kolekcionāriem ir izeja: organizēt piemiņas lietu glabāšanas vietu pie sienas ar magnētiskas plāksnes vai magnētiskās krāsas palīdzību.

Suvenīri

2

Suvenīri arī ienes haosu tajā, kā izskatās māja. Tikai atšķirībā no magnētiņiem, tos nevar nekur piestiprināt. Izvietojums vari glābt jūsu kolekcijas strukturēšanu: lai uz plaukta stāv tikai tējas krūzes vai lādītes no dažādām valstīm. Vai arī arhitektūras izvietojumi, gluži kā gleznā.

Līdzekļi trauku mazgāšanai

3

Jūsu virtuve var būt kā sapņu virtuve, ja vien mazgāšanas līdzekļi nestāvētu redzamā vietā – tā uzskata dizaineri. Bet, ko darīt, ja katrai saimniecei virtuvē pie rokas jābūt želejām un pulveriem. Par izeju var kalpot vairākas reizes lietojamie dozatori, kas pēc krāsas un faktūras piemeklēti virtuves interjeram. Nopirki, pārlēji, izbaudi.

Mantu glabāšana uz gludināšanas dēļa

4

Daudzi izmanto gludināšanas dēli kā matu glabātuvi. Dizaineri iesaka neslinkot un neaizmirst gludināšanas dēli novietot tam paredzētajā vietā. Ērtākai šī priekšmeta glabāšanai jau ir izdomātas vairākas nestandarta idejas.

Apavu kaudze priekšnamā

5

Diemžēl laika apstākļu dēļ mums nākas glabāt milzīgu daudzumu sezonas apavu. Bet eksperti mums iesaka papūlēties un izdomāt kādu viltīgu veidu, kā izsmalcināti glabāt visus zābakus, botiljonus, sporta apavus, kurpes utt. Tas var būt plaukts, kas nomaskēts aiz sēžamkrēsla, vai pat drēbju pakarināmais. Rezultātā, vietas būs vairāk, bet dzīvoklis izskatīsies daudz krāšņāks.

Daudzkrāsaini dvieļi vannas istabā

6

Kad mēs iedomājamies, kā izskatīsies mūsu jaunā vannas istaba pēc remonta, diez vai mums galvā parādās vannas dvieļi ar milzīgiem delfīniem. Dvieļi, kas izvēlēti nesaskaņoti ar dizainu, var iznīcināt ieturētu jaunās vannas istabas dizainu. Protams, ka nevajag visu uzreiz mest ārā, var pakāpeniski tekstilu vannas istabā nomainīt uz tādu, kas pēc krāsas būs tai vairāk piemērots.

Sporta inventārs

7

Ja jūs jau gadu kā neesat sēdušies uz velotrenažieri, tad dzīvoklī jums nemaz nav tik ļoti vajadzīgs. Bet, ja treniņiem ir regulārs raksturs, tad var padomāt par stūrīti hantelēm vai arī ierīkot mini-sporta zāli uz balkona.

Gultas veļa

8

Ja guļamistabā ir piekarinātas gleznas un novietoti antikvāri pulksteņi, tad leoparda gultas veļa tur neizskatīsies īsti labi. Ir divas izejas: pakāpeniski nomainīt, tāpat kā gadījumā ar vannasistabu, vai arī uzšūt milzīgu pārklāju, kas nosegs visu, un pa virsu uzklāt pāris dekoratīvos spilvenus.

Sīkumi virtuvē

9

Tas ir pārsteidzoši, bet garšvielas un eļļas var turēt pie rokas un pie tam nebojāt virtuvi ar daudzajiem iepakojumiem, maisiņiem un burciņām. Sīkumu glabāšanas organizācijas virtuvē padarīs to pievilcīgu, bet ēdiena pagatavošanu – par īstu baudu.

LASI VĒL: Cilvēki nevarēja saprast, priekš kam viņš nopirka šo garāžu, bet tad, kad ieraudzīja, kas tur ir – bija satriekti!

 Bērnistabas un rotaļlietas

10

Bez šaubām, ir grūti uzturēt ideālu kārtību, ja mājās ir bērni. Un tomēr, bērni var kļūt par faktoru, kas nebojā vienoto stilu, bet gan otrādi. Krāsainas glabāšanas kastes bērnistabā, piemēram, var palīdzēt jau no bērnības bērniem iemācīt kārtības sajūtu, kā arī tas padarīs istabu par īstu dizaineru šedevru.

AVOTS 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru