10 matu sakārtojumi, kuri padara sievieti daudz vecāku. Nepieļaujiet šīs kļūdas!

Pārāk liels apjoms

Pārāk apjomīga frizūra liks apkārtējiem nodomāt, ka visu rītu esat pavadījušas pie spoguļa, lai atgrieztu apjomu, kurš sen jau patiesībā jūsu matiem ir zudis.

Pārāk gari mati

Ja jums patīk staigāt ar izlaistiem matiem, ņemiet vērā, ka to garumam nevajadzētu pārsniegt lāpstiņas, pretējā gadījumā izskatīsieties kā veca nāriņa.

Melni mati

Pēc 30 gadu vecuma melnā krāsa sāks izcelt nepilnības. Ar šādu matu krāsu grumbiņas kļūst daudz redzamākas, bet ādas krāsa neizskatās vesela. Ja melnā krāsa nav jūsu dabīgais tonis, tad labāk izvēlieties kastaņu vai maigi brūnos.

Izbalējuši mati 

Izbalināti blondi mati ir ļoti bīstams matu tonis. Tas ļoti labi piestāv jaunajām dāmām, bet sievietēm gados tas tikai pievieno klāt pāris gadus.

Sirma matu krāsa

Sirmi mati padara jūs vecākas. Punkts.

Nedabīgas matu krāsas

Šāds tonis ne tikai nav modē, bet ir arī ļoti neizdevīgs, jo izceļ grumbiņas. Turklāt arī sejas krāsa paliek tāda kā dzeltenīga ar zaļu nokrāsu.

LASI VĒL: 11 lieliski matu sakārtojumi steidzīgajām

Matiņš pie matiņa, loka pie lokas

Ja gadījumā mati ieveidoti tā, ka no malas izskatās pēc parūkas un, pat vējam uzpūšot, frizūra nekustās, jūs pašas sev būsiet pielikušas pāris gadus klāt. Nevajag pārlieku intensīvi censties nofiksēt savu frizūru. Tas nav ne moderni, ne skaisti!

Pārāk īss matu griezums 

Šāda frizūra lieliski izskatīsies jaunām meitenēm un sievietēm pēc 45 gadu vecuma – visos pārējos brīžos “zēngalviņu” labāk neaiztieciet.

Karē griezums kā cepure

Šāda frizūra izgāja no modes vēl pirms 30 gadiem. Šāds griezums liks citiem domāt, ka sieviete ar visu varu cenšas atgriezt sev jaunību.

Un kādu frizūru nēsājat jūs?

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Friziere. Sandra</cite>

    Teksta autors neko nesaprot no modes!!!!!!!Viņš neatbalsta praktiski nevienu matu krāsu. Katram cilvēkam ir savs vecums kad piestāv kautkas cits. Cilvēkam 40 gados nepiestāvēs tas kas viņam bija labi 20 gados. Cilvēkiem mainās sejas formas, ādas krāsa un iekšējā pasaule. Pats galvenais lai cilvēks būtu harmonijā ar savu vizuālo tēlu, ja tā būs ,viņš ar pāliecību varēs iznest jebkuru griezumu, matu sakārtojumu, krāsu.
    P.s.
    Bridžitas Bardo vieglais un gaisīgais stils un matu sakārtojums būs modē. Tik jāmāk pielāgot sejas ovālam.

Pievienot komentāru