10 lieliski padomi virtuvei, kuri vienmēr noderēs

Kā uztaisīt kristāliski tīru ledu

Ja jūs negribat necaurspīdīgus ledus gabaliņus, tad vienkārši ūdeni pirms sasaldēšanas uzvāriet.

Padarīt augļus sulīgākus

Ja jūs citronu paripināsiet pa galdu, viegli uz to uzspiežot, tad izspiedīsiet daudz vairāk sulas.

LASI VĒL: Kāpēc tūkstošiem saimnieču iesaiņo rīves celofānā: vienkāršs risinājums mūžīgai problēmai

Apgrieztās pudelītes

Glabājiet pudelītes apgrieztā veidā olu kastītē, lai saturs ātrāk no tām iztecētu, kad nepieciešams. Truklāt, pudelītes katru reizi neslīdēs un nekritīs, kad atvērsiet ledusskapja durvis.

Ērti konteineri birstošajiem produktiem

Izmantojiet tukšas pudeles-konteinerus, lai uzglabātu produktus, kurus var viegli izliet vai izbērt (rieksti, šokolādes skaidiņas, medus, kukurūza popkornam, milti, cukurs).

Banānu triks

Izveidojiet banānu gabaliņus vēl pirms to notīriet un pārsteidziet savus draugus un bērnus. Ievietojiet banānā adatu, pagrieziet pa labi un pa kreisi banāna  iekšpusē. Izņemiet adatu un atkārtojiet tik reizes, cik gabaliņu nepieciešams. Kad jūsu draugs tīrīs banānu, viņš būs satriekts, atklājot, ka tas jau ir sagriezts.

Lai nepiedegtu augša

Ja ēdiens sāk no augšas piedegt, bet vidū vēl ir jēls, tad uzmanīgi uzlieciet tam pa virsu alumīnija foliju, un turpiniet gatavot.

Sasaldēti augļi un dārzeņi

Tādā veidā var sasaldēt ne tikai dārzeņus, bet arī augļus.

LASI VĒL: 10 lieliski padomi virtuvei, kuri vienmēr noderēs

Viegli noņemt miziņu no tomātiem

Izdariet X-veida iegriezumu tomāta apakšā un uz 10 sekundēm ielieciet to vārošā ūdenī. Pēc tam izņemiet un notīriet, kad tas būs pietiekoši atdzisis.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru