10 kompromitējoši fakti, pēc kuru izlasīšanas tu uz Keitu Midltoni skatīsies savādāk

Fakts Nr. 3

3

Hercogienes dzimtas radniecisko saišu pētīšana izmeklētājus ir aizvedusi pie meitenes, kuru sauc Katrīna Darlinga. Meitene nav parasta, bet slavena Londonas striptīzdejotāja, kura pozē pieaugušo žurnālos. Noskaidrojās, ka Katrīnas vecmāmiņa ir Keitas vectēva miesīga māsa.

Fakts Nr. 4

4

Lai kā arī Keita to nevēlēts, bet viņai ir kompromitējoši radinieki: bez striptīzdejotājas Katrīnas ir arī vēl vectētiņš Harijs Oldsmits, kas dotajā brīdī sēž cietumā par narkotiku glabāšanu. Hercogiene apgalvo, ka nekontaktējas ne ar vienu no viņiem.

Fakts Nr. 5

5

Keitai nācās 9 gadus gaidīt bildinājumu no prinča. Bija pat brīdis, kad viņi gandrīz izšķīrās. Toties tautā (un arī presē) topošo hercogieni iesauca par Waity Keity, ko var iztulkot kā “Keitiju Gaidītāju”. Kad viņa visbeidzot apprecējās ar princi Viljamu, tad kļuva par visvecāko karalisko līgavu visas Britānijas vēsturē. Tajā brīdī viņai bija 29 gadi.

Fakts Nr. 6

6

Pirms pāris gadiem princis Viljams un Keita Midltone iesūdzēja tiesā fotogrāfu no Francijas, kurš viņiem bija sekojis atvaļinājuma laikā un spēja uzņemt hercogienes kailfoto. Viņš fotogrāfijas pārdeva žurnāliem Francijā, Īrijā un Itālijā, kuri arī pēc tam stājās tiesas priekšā par šo attēlu publicēšanu.

Fakts Nr. 7

7

Keitai galvā ir trīs rētas, kuras tiek attiecinātas uz sportisko centību mācību laikā: topošā hercogiene nodarbojās ar atlētiku, hokeju un pat augstlēkšanu. Tāpat ir zināms fakts, ka reiz viņai nācās mainīt skolu, jo viņas vienaudži viņu burtiski saindēja. Runā, ka viņa kāvusies pat ar puikām, kuri viņu ir ķircinājuši.

Fakts Nr. 8

8

Bērnībā Keitai bija iesauka Squeak, kas nozīmē “Pīkstule”. Tā viņu sauca skolēni, jo mājās viņai bija divas jūrascūciņas, kurām tika doti vārdi Pippa un Čīkstule. Pirmo nosauca par godu māsai Filipai (Pipai), bet otro – par godu pašai Keitai. Tās bija viņu mājas iesaukas.

Fakts Nr. 9

9

Keitas Midltones smaidu dēvē par ideālu, toties tas ir franču zobārsta nopelns, kurš radīja “harmoniskas asimetrijas” metodiku: zobi ir nedaudz nepilnīgi, kas smaidu padara vēl dabiskāku. Un vēl akurātais hercogienes deguntiņš izraisīja Britānijā veselu operāciju bumu, kas tā arī tika nosaukts – “karaliskā rinoplastika”.

Fakts Nr. 10

10

Midltone reiz piedalījās labdarības skatē un devās uz mēles visai izaicinošā, caurspīdīgā kleitā. Runā, ka tieši tāpēc Viljams viņai pievērsa uzmanību. Un vēl pateicoties savai ideālajai pēcpusei, Keita kādu laiku bija zīmola Levi’s modele. Lūk, tā!

LASI VĒL: Nolēma uzdāvināt Šarlotei māsiņu. Keita Midltone ir ceturtā gaidībās

Kā redzi, kompromāts tādā veidā, kā mēs esam pieraduši to redzēt, nav.Viss, ko mēs šeit redzējām, ir vairāk līdzīgs kaut kādiem trikiem. Kas zin, iespējams Keita nākotnē kļūs par Lielbritānijas karalieni un mēs vēl ilgi sekosim nekļūdīgajai aristokrātei “no tautas”. Izrādās, ka tā arī mēdz notikt!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru