10 iemesli, kāpēc Vēršus ir tik grūti mīlēt – bet tas ir to vērts…

Uzmanību, vērsis!

Vērsis – tā nav zīme, ar kuru būtu viegli, un tas viss viņa spītības dēļ. Bet pat ar visiem saviem trūkumiem, Vērši var būt teicami partneri. Par 10 iemesliem, kāpēc Vērsi mīlēt nav vienkārši, bet ir vērts.

  1. Viņi ir stūrgalvīgi.

Tik ietiepīgus, kā Vērši, vēl jāpameklē! Viņi mēdz būt ļoti spītīgi un neelastīgi, viņus grūti pārliecināt. Viņi nav ieinteresēti kompromisos un tas attiecas arī uz attiecībām. Bet, ja tomēr viņi piekāpjas, tad tas ir tikai ļoti viņam dārgiem cilvēkiem.

  1. Viņi neieredz drāmas.

Vairāk par visu Vērši nicina cilvēkus, kuri demonstrē ciešanas. Nevajadzīgas scēnas Vērsī modina aizkaitinātu bulli. Nē, viņš vienmēr palīdzēs cilvēkam, kuram tas nepieciešams, bet, ja viņš pārspīlē, tad, lai glābjas, kas var!

  1. Viņi nav no lētajiem.

Vērši mīl greznību un vienmēr izdabā šai savai vājībai. Izmeklēts ēdiens, skaistas drēbes, spa-procedūras, jaunas rotas: tam viņi netaupa līdzekļus. Zīmi pārvalda Venēra, un tieši tā apveltījusi Vēršus ar skaistuma mīlestību.

  1. Viņi mīl paslinkot.

Vērsim nav nekā labāka, kā pavārtīties mājās zem siltas segas. Laba filma, pica – un Vērsis ir laimīgs pilnībā. Viņi nemīl pēc darba nodarboties ar mājsaimniecību, viņi vienkārši grib atslābinieties. Patīk tas kādam vai ne.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru