10 iemesli, kāpēc Vēršus ir tik grūti mīlēt – bet tas ir to vērts…

  1. Viņi ir ātras dabas un asi.

Vēršiem ir labi attīstīta taisnīguma izjūta un viņi vienmēr pamana izlikšanos. Nav vērts pievilt šīs zīmes pārstāvjus, viņi nenoklusēs un izteiks pretenzijas tieši sejā.

  1. Viņi nemīl vientulību.

Neskatoties uz šķietamo cietsirdību, Vērši ļoti baidās palikt vieni. Bet neskatoties uz to visu, viņi drīzāk būs vientuļi nekā ar neuzticamu partneri.

  1. Viņi ir prātīgi un nesteidzīgi.

Vērši nekad nepieņem pārsteidzīgus un nepārdomātus lēmumus. It īpaši jūtu sfērā. Viņi ilgi jūdz, bet ja reiz izlēmuši par kaut ko, tad izdarīs to noteikti.

  1. Viņi ir greizsirdīgi un lieli privātīpašnieki.

Lai arī kā Vērsis būtu iemīlējies, viņš nav spējīgs uz bezierunu uzticēšanos partnerim. Tas ir viens no lielajiem šīs zīmes trūkumiem. Viņu greizsirdība ir patoloģiska un nepanes ne mazāko sāncensības mājienu.

  1. Viņi mēdz būt garlaicīgi un paredzami.

Neviens tā nemīl rutīnu, kā Vērsis. Jebkuru pasaules piedzīvojumu vietā viņi dos priekšroku pazīstamiem apstākļiem. Ekstravaganti izlēcieni – tas nav par Vērsi.

  1. Viņi ir briesmīgi savās dusmās.

Vēršiem ir pietiekami garš kūstošais drošinātājs, bet, ja tas netiek apturēts savlaicīgi, var piedzīvot visu viņa dusmu jaudu. Un, ja reiz tas ir noticis, tad jādod Vērsim iespēju nolaist tvaiku.

Kā redziet, Vērsim īpatnību pietiekami. Bet tas netraucē viņiem būt uzticamiem un mīlošiem laulātajiem. Šie praktiskie romantiķi māk dzīvot skaisti un sasniegt vērā ņemamus panākumus. Viņiem pilnībā var uzticēt savu sirdi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru