Zodiaka zīmju reitings: cik brutāli viņi jūs pametīs?

  1. Vērsis

Vērši neuzskata attiecības kā kaut ko pašu par sevi saprotamu, jo viņi ir simtprocentīgi uzticīgi savam partnerim. Viņi ir orientēti uz emocionālu stabilitāti un ilgstošām attiecībām. Ja jūs nespēsiet viņiem to sniegt, tad viņi pat neminstinoties izšķirsies no jums, atrodot to, kurš spēs sniegt viņiem nepieciešamo mīlestību.

  1. Svari

Mīlestība ir Svaru prioritāte. Kad viņi veido attiecības, priekšroku sniedz savam partnerim. Taču viņi reti kad mīl līdz tādam līmenim, ka zaudē sevi kā personību. Viņi spēcīgi tic tam, ka mīlestība ir abpusējas jūtas. Ja abas puses ir zaudējušas savu harmoniju attiecībās, viņi noteikti izšķirsies – pat tad, ja tas ir pats grūtākais lēmums, kādu viņiem jebkad dzīvē nācies pieņemt.

  1. Zivis

Zivīm ir ārkārtīgi liela sirds, tādēļ viņi jebkad ir spējīgi jūs sagaidīt ar atplestām rokām. Viņiem ir augsta tolerance pret sāpēm, tādēļ viņi, visticamākais, pacietīs neciešamu uzvedību nekā atteiksies no attiecībām pilnībā. Taču ņemiet vērā to, ka pat vislabsirdīgākajām Zivīm ir savs pacietības mērs. Līdzko šis pacietības mērs tiks pārkāpts, jums nebūs vairs iespējams viņus atgriezt. Viņi pazudīs no jūsu dzīves un atstās jums tikai nožēlu.

  1. Lauva

Kad Lauva atdod jums savu sirdi, tā paliek ar jums uz visiem laikiem. Viņi līdz ausīm iegrimst mīlestībā un atdodas attiecībām ar visiem 100%. Visticamākais, ka viņi nešķirsies ar jums, ja jūs nepametīsiet viņus. Kad Lauvas redz, ka jūsu domas nav maināmas, bet jūsu sirds vairs nepieder viņiem, viņi aizies, pārliecinoties, ka aiz sevis atstājuši neizdzēšamas atmiņas.

  1. Vēzis

Vēži ir viena no visemocionālākajām zodiaka zīmēm. Tieši Vēžiem ir visgrūtāk palaist vaļā. Pat tad, kad viss jau ir pateikts un izdarīts, viņi nekad nedomās par pilnīgu attiecību izbeigšanu. Vēzis ir jūsu bijušais, kas šā vai tā paliks jūsu atmiņās vai dzīvē. Viņi ir tie, kas piedāvā draudzību pēc šķiršanās. Viņu nolūki ir labi, taču, ja laikus neliksiet viņiem doties prom, nodarīsiet sev pāri.

  1. Dvīņi

Pat tad, ja šķiršanās nav izbēgama, Dvīņi, visticamākais, neaizies no jums. Viņi iztēlosies, ka nekas nenotiek, turklāt izliksies, ka viss ir vislabākajā kārtībā. Viņi ciest nevar konfliktus un egoistiskus nolūkus, ka jūs paši centīsieties pārtraukt ar viņiem attiecības.

  1. Skorpions

Tajā brīdī, kad jūs sagājāt kopā ar Skorpionu, jūs nolēmāt sava likteņa mūžīgu savīšanu ar viņu. Turklāt arī šķiršanās (pat tad, ja tā ir jūsu iniciatīva) nespēs to mainīt. Pat tad, ja jūs būsiet jau atraduši savu īsto mīlestību, Skorpions nepārtrauks sekot jums līdzi. Tas tādēļ, ka viņi cenšas noturēt savu solījumu – nekad nelaist jūs vaļā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reinis</cite>

    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW kā trolejbusā. Savu laimīgo Ziemassvētku loto biļeti aizpildi šeit: https://goo.gl/NdqjC4 saņem papildus biļeti bez maksas un sāc Jaunu dzīvi ar Jauno gadu!

Pievienot komentāru