Zodiaka zīme un gripa. Kura cieš klusējot, bet kurai vajag mediķu brigādi?

Svari
Svari ļoti viegli un ātri saķer vīrusu gan veikalos vai transportā, gan darbā no kāda kolēģa, kurš pašaizliedzīgi turpina strādāt. Taču atšķirībā no izturīgā darbabiedra Svarus gripa burtiski nogāž no kājām, liekot ciest no asām sāpēm jostasvietā vai vēdera lejasdaļā, kas ir nieru koliku vai cistīta sākumstadijas simptomi. Tas viss var beigties arī ar ātrās neatliekamās palīdzības izsaukumu un došanos uz slimnīcu.

Skorpions
Skorpions jau pēc savas dabiskās izcelsmes ir izturīgs un ļoti dzīvotspējīgs un atšķirībā no citām infekcijām ar gripu slimo kā viens no pēdējiem gan darbā, gan ģimenē. Taču tikpat labi gripas vīruss var viņu vispār neskart.

Strēlnieks
Strēlnieks parasti cenšas izstaigāt gripu, taču šādai neapdomīgai rīcībai dažkārt ir nopietnas sekas. Taču viņš par tām nedomā, jo viņa galva ir pārpilna ar citām lietām: viņam taču ir tik daudz neatliekamu tikšanos, tik daudz steidzamu darbu. Interesanti arī tas – ja iekrīt pāris brīvu dienu, Strēlnieks ātri un veiksmīgi tiek galā ar slimību, jo vairāk laika tai veltīt nu nekādi nevar atļauties…

Mežāzis
Mežāzim kā nevienam citam zodiaka zīmes pārstāvim slimības laikā ļoti nepieciešamas optimistiskas prognozes. Viņam jābūt simtprocentīgi pārliecinātam, ka ieteiktie ārstniecības līdzekļi un procedūras ir tieši tas, kas konkrētajā gadījumā tiešām nepieciešams.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs gandrīz vai ar grūtībām atceras to brīdi, kad pēdējo reizi bijis laukā uz ielas, jo – kolīdz izgājis, tūlīt arī saķēris gripas vīrusu. Slimība viņu nomāc, tā ir kā milzīgs apgrūtinājums. Tādēļ, lai iespējami ātrāk tiktu uz kājām, Ūdensvīrs ir gatavs izmēģināt itin visas (gan pašas jaunākas, gan senākās) ārstēšanas metodes.

Zivis
Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīgi tas, ka viņiem piemīt nosliece radušos situāciju dramatizēt un akcentēt visas savas drūmās aizdomas. Vairumā gadījumu viņi slimības laikā vēlas saņemt apkārtējo cilvēku izpratni un līdzjūtību, jo Zivīm patīk, ka tās pažēlo.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru