Žņaudza, sita un ņirgājās par viņu dzimumorgāniem. Septiņi gadi kopš divām baisām slepkavībām Ķīpsalā

Apsūdzētā mātes liecība

2016. gada janvārī apsūdzētā māte Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesā liecināja, ka esot pazinusi abas sievietes. Pats apsūdzētais pazinis vienu no nogalinātajām.

Māte skaidroja, ka pirmajā dienā, kad notikusi slepkavība, dēlam bijusi dzimšanas diena, mājās notikušas nelielas svinības, pēc tam jaunietis devies izklaidēties ar draugiem. Viņš atgriezies ap plkst. 6, taču esot bijis skaidrā prātā.

Savukārt otrā dienā jaunietis devies pie draugiem, kur esot skatījies filmas, pastaigājies. Mātei esot licies, ka viņš mājās atgriezies pēc plkst. 21, taču vēlāk konstatējusi, ka dēls nav atgriezies mājās. Apsūdzētais mājās ieradies ap plkst. 23, iereibis.

Māte arī norādīja, ka abas reizes jaunieša drēbes neesot bijušas ar asinīm vai cīņas pazīmēm.

Otrās slepkavības dienā jaunieša jaka esot bijusi nedaudz netīra, taču apsūdzētais norādījis, ka esot pāris reizes pakritis ejot.

Slepkava sita un ņirgājās par sievietes dzimumorgāniem

Policijai izdevās noskaidrot, ka 2014. gada 6. decembrī pēc alkoholisko dzērienu lietošanas apsūdzētais devies mājās, bet pa ceļam sastapis pirmo upuri. Viņš gribējis atņemt sievietei naudu.

Piezadzies no mugurpuses un ievilcis krūmos. Apsūdzētais sācis sievieti žņaugt, līdz viņa nokritusi. Pēc tam viņš vairākas reizes iesitis sievietei pa galvu un krūškurvi.

Jaunietis sievietei novilcis zeķbikses, apakšveļu, izmantojot blakus esošo koka zaru, ņirgājies par viņas dzimumorgāniem. Vēlāk viņš pārmeklējis sievieti, lai atrastu kādu sev derīgu mantu, tomēr neko tādu nav atradis. Saprotot, ka viņš sievieti nogalinājis, jaunietis viņai virsū sametis koka zarus.

Līdzīgi jaunietis rīkojās 2014. gada 18. decembrī. Pēc alkohola lietošanas apsūdzētais devās uz savām mājām, kur netālu no dzīvesvietas viņš pamanīja otru upuri. Lai apzagtu, viņš palūdzis viņai cigareti, bet pēc atteikuma apsūdzētais viņai piezadzies no mugurpuses, sācis žņaugt un arī otru sievieti ievilcis krūmos, kur sācis ņirgāties par viņas dzimumorgāniem.

18 gadus vecajam vīrietim par divu sieviešu slepkavību Ķīpsalā piespriests mūža ieslodzījums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru