Zinot šīs viltības, jūs varēsiet ceļot gandrīz bezmaksas

Daudzi cilvēki nonāk ekstāzei tuvā stāvoklī, tikai domājot vien par ceļošanu. Tomēr lielākā daļa no tiem ir spiesti apturēt savas jūtas, jo uzskata, ka tas ir pārāk dārgs prieks.

Ja jūs piederat pie tādiem cilvēkiem, tad mums ir labas ziņas: jūs ļoti stipri kļūdāties! Pavisam nesen mans paziņa atgriezās no ceļojuma pa Eiropas valstīm, turkāt braukāja nevis pa aizmirstām, bet gan tādām pievilcīgām pilsētām, kā Parīze, Ķelne, Amsterdama un citas.

Vandrouki serviss

Ar tā palīdzību var atrast biļetes par pavisam smieklīgām ccenām. Pati programma piemeklēs ceļojumus un aviobiļetes, šķirojot pēc patīkamākajiem piedāvājumiem. Protams, ka vislētākās biļetes tiks izķertas acumirklī, tāpēc uzreiz gatavojieties tam, ka nebūs laika pārdomām.

Couchserfing serviss

Tas sniedz iespēju ietaupīt par mitekli tāpēc, ka jūs  nepaliksiet viesnīcā, bet gan pie vietējiem iedzīvotājiem, iepazīstoties ar viņiem un citiem ceļotājiem.

Ārzemēs (un ne tikai) ir pietiekoši daudz cilvēki, kuri ar prieku uzņems pie sevis ceļotājus, sniedzot iespēju ne tikai iegūt jumtu virs galvas, bet arī iepazīties ar vietējo kultūru, turklāt pilnīgi bezmaksas.

Viss, kas ceļiniekam ir jādara, ir jāpiereģistrējas, kārtīgi jānoformē savs profils, jānorāda savas intereses, un jāatrod kāds, kurš būtu ar mieru jūs satikt un iepazīties.

Sākumā meklēšana prasīs ne mazums laika, tāpēc ar šo mājaslapu labāk sāk darboties laicīgi, nerēķinoties uz to, ka jūs jau pirmajā dienā pēc reģistrēšanās atradīsiet kādu labdari – dīvaiņu pieņēmēju.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru