Zinātnieki ir pierādījuši: visi vīrieši iemīlas tikai tajās sievietēs, kurām piemīt šī rakstura īpašība

  1. “Necepās”

Skatoties uz laimīgu cilvēku, jūs izjūtiet vieglumu. Viņš neskumst bez pamata, nežēlojas par ļauniem cilvēkiem, valdību un pasauli kopumā. Viņam vienmēr un visur ir labi. Viņš ir laimīgs tikai tāpēc ka dzīvo šajā pasaulē un viņam ir dota iespēja skatīt šo pasauli.

  1. Smaida

Psihologi veica interesantu eksperimentu. Respondentiem parādīja daļu fotogrāfijas, kurā cilvēki smaida un daļu, kurā viņi ir nopietni. Tad eksperimenta dalībniekiem palūdz atbildēt uz jautājumu – kuri tad viņiem liekas simpātiskāki. Rezultāts nepārsteidza: pievilcīgāki viņiem šķita smaidošie cilvēki. Pat neskatoties uz to, ka nesmaidošie konkurenti pēc dabas ir skaistāki.

  1. Pret cilvēkiem izturas labāk kā citi

Ofisā ir jauniņais? “Nu beidz, dīvains kaut kāds.” Jaunais cilvēks grib iepazīties ar jums uz ielas? “Ķēms.” Cik gan bieži mēs piekaram birkas pirms iepazīstam cilvēku! Tieši šī iemesla dēļ augstu tiek vērtēti tie, kas maksimāli pozitīvi izturas pret apkārtējiem.

  1. Māk runāt ne tikai par sevi

No jūsu sociālajiem tīkliem var uzzināt, kas jums patīk, un ko jūs nevarat ciest. Taču ko saskarsme ar jums var dot otram cilvēkam? Ja jūs protat uzlabot garastāvokli, dāvāt prieku un raisīt smaidu, tad tas dārgi maksā!

  1. Redz labo tur, kur citi redz sliktu

Pretīgs laiks? Visi jau tā to pamana. Tad kāpēc gan koncentrēties uz negatīvo, kad var parunāt par patīkamo? Cilvēki ar tādu dzīves pozīciju piesaista sev apkārtējos.

Iedomāsimies, ka vīrietis ir uzaicinājis divas meitenes uz vienu un to pašu filmu. Tā izrādījusies ne tā labākā. Pirmā meitene uzreiz paziņoja, ka tas ir pilnīgais mēsls un saviebās. Protams, mūsu kavalieris uzreiz jutās kā neveiksminieks. Taču otra meitene piekrita pavadonim, ka filma ne visai, taču piedāvāja padarīt vakaru jaukāku, aizejot uz kafejnīcu. Uzminiet, kurā jaunkundzē iemīlēsies vīrietis?

Psihoterapeits no Londonas Allens de Bottons daudz  uzmanības velta dzimumu savstarpējām attiecībām. Vienā no saviem rakstiem viņš secināja: “Instinkti mūs velk pie tiem cilvēkiem, kas var mūs padarīt laimīgus.”

Tādā veidā, var secināt, ka iemīlas ne tajos, ka ir perfekti skaisti ārēji, bet gan tajos, kas var dāvāt siltumu un rūpes! Bet vai jūs domājat tāpat?

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru