Zinātnieki ir nosaukuši labākos māju stāvus dzīvošanai

Amerikāņu zinātnieki atzīmē, ka iedzīvotāji, kuri dzīvo augstāk par trešo stāvu, ir daudz spēcīgāk pakļauti elektromagnētisko viļņu starojumam, nekā zemāk dzīvojošie kaimiņi. Savukārt Eiropas valstīts, piemēram, dzīvoklis, kas atrodas augstāk par sesto stāvu, netiek uzskatīts par neko īpaši prestižu, jo īpaši, ja ģimenē ir mazi bērni.

Galvenais iemesls, kāpēc dzīvošana augšējos stāvos nav īpaši laba veslībai – ievērojams mūsu planētas magnētisko lauku spēka samazinājums, un jo augstāk jūs dzīvojat, jo tas ir vājāks. Tas nozīmē, ka jūsu sirds-asinsvadu, nervu un pat imūnsistēma tiks pakļauta ievērojami lielākām slodzēm, nekā, ja jūs dzīvotu tuvāk zemei.

Vēl viens iemesls, kāpēc labāk dzīvot zemākos stāvos, un nevis augstākos – tā ir mūsu sadzīves tehnika, kas mūsdienās atrodama praktiski katrā mājā. Tās negatīvā ietekme (precīzāk, tās elektromagnētiskie viļņi) daudz spēcīgāk jūtami augstākos mājas stāvos. Tāpēc cilvēks bieži sajūt diskomfortu, turklāt nesaprotot, kas ar viņu noticis, un kas viņam nepatīk. Tas izraisa bezmiegu, depresiju, stresu un nervu sabrukumus. Kopumā, ja vien ir iespēja, labāk apmesties kaut kur starp pirmo un ceturto stāvu, ir pārliecināti zinātnieki.

avots

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru