VSB un Viaplay piedāvā Aglijas Premjerlīgas 37.kārtas spēles

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay piedāvā Anglijas Premjerlīgas 37.kārtas spēles: Brighton & Hove Albion – Manchester United, Stoke City – Crystal Palace, West Bromwich Albion – Tottenham Hotspur, Everton – Southampton, Manchester City – Huddersfield Town un Chelsea – Liverpool. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Šonedēļ Anglijas Premjerlīgas kārtas centrālā spēle ir Chelsea un Liverpool duelis Stamford Bridge stadionā. Chelsea komandai tā var būt pēdējā iespēja izcīnīt ceļazīmi uz nākamās sezonas Čempionu līgas turnīru. Uz pēdējām divām ceļazīmēm pretendē Liverpool, Tottenham Hotspur un Chelsea. Šobrīd Liverpool ir 72 punkti pēc 36 spēlēm, Tottenham Hotspur 71 pēc 35 spēlēm un Chelsea 66 punkti pēc 35 spēlēm.

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Šajā spēlē Manchester City var uzstādīt vairākus Premjerlīgas rekordus – visvairāk uzvaru vienā sezonā, visvairāk gūtu vārtu vienā sezonā, visvairāk punktu vienā sezonā. Čempionu titulu Mančestras futbolisti jau izcīnījuši, tāpēc praktiski vienīgā motivācija un dzinējspēks Pepa Gvardiolas komandai pēdējās sezonas spēlēs ir tieši rekordu uzstādīšana. Tikmēr Huddersfield Town par motivācijas trūkumu nav iemesla sūdzēties, jo trīs spēles pirms sezonas noslēguma Dāvida Vāgnera komanda vēl nav garantējusi palikšanu Premjerlīgā, atrodoties triju punktu attālumā no izkrišanas zonas. Šīs pēdējās trīs spēles Hadersfīldas komandai jāaizvada pret trim sarežģītiem pretiniekiem – pēc Manchester City jātiekas ar Chelsea, bet sezonas pēdējā spēlē ar Arsenal, tā kā atlikt izdzīvošnas uzdevumu uz pēc tam komandai nav iespēju. Vai Huddersfield pietiek rakstura, meistarības, gribasspēka un rakstura, lai tiktu galā ar šās sezonas Premjerlīgas spēcīgāko komandu? Uzzināsim svētdien Viasat Sport Baltic un Viaplay tiešriadē.”

Anglijas Premjerlīga Viasat Sport Baltic un Viaplay:

• Piektdien, 4.maijā, 21:50 Brighton & Hove Albion – Manchester United

• Sestdien, 5.maijā, 14:20 Stoke City – Crystal Palace

• Sestdien, 5.maijā, 16:50 West Bromwich Albion – Tottenham Hotspur

• Sestdien, 5.maijā, 19:20 Everton – Southampton

• Svētdien, 6.maijā, 15:20 Manchester City – Huddersfield Town

• Svētdien, 6.maijā, 18:20 Chelsea – Liverpool

Papildu informācija:

Līna Kārkliņa

Viaplay un Viasat mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste

[email protected]

Mob.: +371 2001 3636

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru