Visskaistākās un bīstamākās sievietes pēc Zodiaka zīmes

Mežāzis

Sieviete Mežāzis vilina ar savu varenību, cēlsirdību, svaigumu un gudrību. Tās ir īstas sievietes, kurām piemīt viss labāko īpašību kopums. Sieviete Mežāzis ir spēcīga no iekšpuses, un var būt mīļa no ārpuses. Viņa ir tāda, kādu vēlas sevi parādīt. Viņa ir gudra, noturīga, ar milzīgu iekšējo noturību. Viņa necieš vārguļus, un meklē tikai īstu vīrieti.

Strēlnieks

Sieviete Strēlnieks ir bīstama ar savu mīlestību pret brīvību un alkām pēc jauniem iespaidiem. Nepaspēsiet ne attapties, kā viņa jau būs aizņemta ar savām draudzenēm, mīļoto nodarbi, pārsteidzošās pasaules iepazīšanu. Strēlnieks var būt uzticama draudzene, bet viņa nevienam nepalīdzēs valdīt pār sevi. Šī skaistule ir saimniece pati sev, tāpēc viņu praktiski nav iespējams ietekmēt. Par viņu var tikai jūsmināties un mīlēt.

Ūdensvīrs

Sieviete Ūdensvīrs ir ļoti netverama, oriģināla un neparedzama. Tagad viņa mīļi jums uzsmaida, un jūs domājat, ka viss ir labi – viņa ir jūsu. Bet nākamajā brīdī viņa jau ir aizmirsusi par jūsu eksistenci un skrien nodarboties ar savām mīļajām lietām un komunicēt ar šo daudzpusīgo pasauli. Ūdensvīri ir lieliski, viņi nav tādi, kā visi, tās ir elegantas sievietes, kuras vilina ar savu nepieejamību.

Jaunava

Sieviete Jaunava visu savā dzīvē dara pēc kaut kādiem noteikumiem un viņas pašas noteiktiem punktiem. Viņa vienmēr ir kārtīga, tīrīga un taktiska. Viņa ir sievišķīga, turklāt garīgi spēcīga. Aplidot šīs Zodiaka zīmes pārstāves nav viegli – jūs varat neizturēt pārbaudi ar 100 viņas prasību punktiem. Jaunavas ļoti rūpīgi izvēlas sev partneri. Tā ir sieviete, kuru visu dzīvi vajag iekarot atkal un atkal no jauna.

avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru