Viss ko mēs saņemam, mēs jau iepriekš esam apmaksājuši

prihodit

Beidzot esam sapratuši, ka gaidīšana, patiesībā, darbojas pret mums. Problēma ir tajā, ka gaidīšanas brīdī mēs patērējam gan resursus, gan enerģiju. Tas prasa ļoti daudz spēka, bet nenes nekādu laimi.

LASI VĒL: Divi slepeni vārdi, kuri izmainīs jūsu realitāti

Iedomājieties, ka ierodaties restorānā un pasūtāt sev ēdienu. Jūs gaidāt un gaidāt pasūtījumu, bet pēc kāda brīža oficiants Jums pasaka, ka iepriekš pasūtītās olas pašlaik nav, taču ir omārs, zemeņu želeja un mazsālīti gurķīši. Katrs no šiem ēdieniem maksā tieši tikpat, cik olas. Iespējams, ka olas būs pieejamas vēlāk, bet varbūt tās nebūs vairs vispār.

Protams, ka gribējāt olas, bet vai atteiksieties no omāra? Turklāt, iespējams, ka nekad nemaz neesat to ēduši un pat negaidījāt tādu piedāvājumu. Ēst tak tik un tā gribas, bet no jūras veltēm Jums alerģija nav. Kādēļ tad nepieciešams sēdēt, gaidīt un tērēt savu enerģiju un bojāt nervus, ja ir iespējams izbaudīt kaut ko citu un jau uzreiz?

Viss, kas ar mums notiek, ir mūsu pašu darbību rezultāts. Viss, kas pie mums ierodas, iepriekš ir jau apmaksāts. Tas, kas nav apmaksāts, tā arī līdz mums nemaz nenonāk, pat tad, ja ļoti to gaidām.

LASI VĒL: 5 Zodiaka zīmes, kuras vienmēr ir gatavas palīdzēt draugam grūtā brīdī

Mūsu cerības un iedomas liedz iespēju atrasties realitātē, atņemot arī iespējas izbaudīt apkārt esošo. Savus spēkus un laiku varat iztērēt negaidīta omāra nobaudīšanā, kā arī izbaudot kaut ko tādu, ko tiešām nebūtu paši izdomājuši pamēģināt. Turklāt pagatavotās olas, kā arī daudz kas cits mūsu dzīvē, noteikti vēl būs nobaudāms un piedzīvojams kaut kad dzīvē. Tas viss tikai tādēļ, ka cilvēks parasti redz tikai to, ko vēlas sagaidīt, taču pasaule piedāvā daudz, daudz vairāk.

Iedvesmojiet arī savus draugus!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru