Vīrietis domāja, ka viņa sieva gaida 5 bērnus. Dzemdību laikā atklājās patiesība…

Nauda tika savākta un kopā ar Barbaras augošo vēderu, mājās auga ar zīdaiņiem paredzēto mantu skaits.

Noritēja grūtniecības devītais mēnesis, kad Barbara sajuta kontrakciju sāpes. Pols nekavējoties nogādāja sievu dzemdību namā. Bet tur topošajam tēvam tika paziņots kaut kas neiedomājams..  Barbara nebija gaidībās! Visu šo laiku viņa bija cietusi no viltus grūtniecības.

Ar asarām acīs Pols nespēja noticēt tikko dzirdētajam, viņi taču jau bija katram mazulim salikuši gultiņu un jau sen izdomājuši vārdus.

Visi Barbaras tuvie cilvēki bija mēģinājuši Polu brīdināt, ka viņa ir īsta afēriste. Jau pirms šī ir bijuši gadījumi, ka meitene ir izlikusies par neārstējami slimu un pat apgalvojusi, ka viņai ir lielas problēmas ar sirdi un vēzis. Tāpat radinieki stāsta, ka jau ir bijis viens līdzīgs grūtniecības gadījums, kad viņas iepriekšējais puisis tā arī nesagaidīja dvīņus..

Šobrīd Barbara atrodas psihiatriskajā klīnikā, kur viņas stāvokli novērtē zinoši ārsti. Tur viņai palīdzēs tikt galā ar viltus grūtniecības sekām, bet vai viņai tas ir vajadzīgs? Galu galā, šī sieviete tik veikli prot manipulēt ar savu ķermeni, lai tikai gūtu labumu.

Pols izrādījās ļoti naivs, spēdams noticēt katram Barbaras vārdam. Vīrietis bija tik ļoti pārņemts ar piecu bērnu gaidīšanu, ka eiforijas stāvoklī pat iedomāties nevarēja, ka viņam tik nekaunīgi melo. Ja viņš būtu bijis pie skaidras apziņas, tad afēristei tiktu veiktas kaut asins analīzes vai USG izmeklējums.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru