Vīrieša atklāsme, kurš, liekas, ir sapratis sievietes

Es nezināju arī to, ka sieviete – tā ir ne tikai mīļākā, ar kuru dalīt gultu, vannu, virtuves galdu. Bet vēl arī draugs, kuru vajag uzmanīgi uzklausīt. Dzirdēt, kad klausies, pat tad, kad viņa runā ne par ko. Sieviete nav mīkla, nē. Un uz katru savu jautājumu, es varu saņemt atbildi, ja vien kaut nedaudz uzmanīgāk klausīšos. Viņa vienmēr saka, kas viņai vajadzīgs. Vienmēr! Dīvaini, ka vīrieši stāsta, ka nezin, ko vēlas sieviete. Visdrīzāk jau ir tā, ka viņi vienkārši negrib to zināt.

Es nezināju, ka attiecības – tas ir ne tikai es, bet vēl arī “es” kvadrātā. Katram ir jāsper savs solis, kamēr abi saskarsies ar lūpām. Ja tu stāvi uz vietas, bet otrs visu laiku nāk tev pretī, tad visticamāk, ka reiz tu paliksi stāvam viņam garām. Katrs sper savu soli. Bezkājainam uz starta nav vietas…Bet nogrūst otru bezdibenī – tās nebūt nav beigas. No jebkuras bedres vienmēr var izrāpties, galvenais – neatgrūst tā roku, kurš tevi tur ir iegrūdis. Bet, kad esi sagrābis viņu, negaidīt piemērotu brīdi, lai atmaksātu un iegrūstu atpakaļ. Kaut ko “atmaksāt” vai  “abpusēji” – tas nozīmē abiem dzert indi no viena kausa. Pat tad, kad otrs zina par postošo iedarbību.

LASI VĒL: Attiecību noslēpumi: Kādus privātās dzīves aspektus nedrīkst apspriest ar draugiem

Vajag izliet no trauka to, kas nogalina un tajā ieliet to, kas apskurbina. Piemēram, atriebība, kas ir ēdiens un tikai aukstā veida, nesniedz vēlamo efektu, bet gan tikai afektu. Kā, piemēram, roku maigums – no tā apskurbst daudz spēcīgāk nekā jebkāda izcila vīna. Maigums, kā ēdiens, jāpasniedz “atpakaļ”! Bet tikai karstā veidā.

Es nezināju, ka jūtas atrodas ne vēdera lejasdaļā, bet gan pirkstu galos, ar kuriem pieskaries viņai. Un, ja arfa spēlē, tad tas nozīmē, ka tas ir tavs instruments. Jo pirkstus nav iespējams noregulēt. Tevī vai nu ir talants, vai nu tā nav…

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru