Viņš uzcēla māju no kravas konteineriem. Jūs nekad neuzminēsiet, kāda tā izskatās no iekšpuses!

“Nesen kādu manu klientu apciemoja seni paziņas Losandželosā. Ilgi nedomājot, viņš uzaicināja viņus pie sevis uz jauniegūto zemes gabalu Džošua – Tri, lai pakonsultētos par mājas celtniecību. Un viens no viņa draugiem, atverot datoru, parādīja manu ideju. Viņš atrada internetā mana sniegbaltā ofisa projekta attēlu un teica, ka tas lieliski izskatīsies šajā vietā.  Kādu laiku atpakaļ es aizrāvos ar šīs mājas projektu kādam slavenam producentam, bet ofiss tā arī netika uzcelts. Tāpēc, kad klients aizrāvās ar domu par mana mitekļa celtniecību, es nevarēju viņam atteikt.”

Tas nozīmē, ka mūsu brīnumainais arhitekts jau ir uzsācis darbu pie jaunā brīnuma ar nosaukumu “The Joshua Tree Residence.” Ēka atradīsies Kalifornijas tuksnesī. Džeimss plāno to pabeigt 2018. gadā.

Celtne tiešām ir radoša un neparasta! Liels pluss ir arī tas, ka šajā interesantajā mājā būs lieli panorāmas logi, kas nodrošinās labu dienas gaismu un ļaus priecāties par apkārtnes brīnišķīgo skatu. Vai jūs būtu ar mieru mitināties kravas konteinerī tuksneša vidū? Mums liekas, tas skan brīnišķīgi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru