Viņas dēls negribēja doties uz savu pirmo skolas dienu. Tad mamma paņēma flomāsteru un iedvesmoja ne tikai savu dēlu, bet arī daudzus citus vecākus

“Šodien no rīta viņš mazliet satraucās, tādēļ mēs parunājām un izdomājām uzzīmēt šīs sirsniņas, lai to saspiešanas laikā mēs it kā apskautos,” stāsta sieviete. (Viņš man stāstīja, ka pagājušajā nedēļā, sagatavošanas stundu laikā, esot dikti raudājis, jo viņam manis esot pietrūcis, tādēļ es izdomāju šādu metodi – un nostrādāja!)

Es uzzīmēju uz mūsu plaukstām nelielas sirsniņas, bet viņam es sirsniņu uzzīmēju arī uz otras rociņas – gadījumam, ja pirmā sirsniņa nogurs. Pēc tam, kad mēs gājām uz skolu, es saspiedu viņa rociņu un prasīju, vai viņš jūt, ka es viņu apskauju, un viņš atbildēja, ka jā.

Luīze ļoti satraucās, ka viņas mazajam dēlam (attēlā zemāk) pirmajā skolas dienā varētu viņas ļoti pietrūkt, tādēļ viņa uzzīmēja vienādas sirsniņas uz dēla un savas plaukstas.

Viņa dalījās ar šo ieteikumu savā Facebook lapā, turklāt daudziem tas tik ļoti iepatikās, ka pašlaik ar šo rakstu dalījušies jau vairāki tūkstoši.

Lepnā Luīze saka: “Lai viņa skolas dienas ir jautras un patīkamas, bet es sēdēšu mājās un skumšu pēc viņa.”

Ļoti daudzus aizkustināja Luīzes paveiktais, neatstājot vienaldzīgos.

Kāda māmiņa vārdā Elisona raksta: “Es šo lasu un nevaru savaldīt asaras. Tas ir tik mīļi! Noteikti ņemšu vērā šo lielisko ideju! Mana meitiņa jau sāk iet uz pirmsskolas pulciņiem divas reizes nedēļā. Viņas pirmās mācību stundas būs jau pirmdien. Mēs bijām dienu no dienas kopā jau kopš pašas pirmās dienas.

Man ir grūti viņu palaist vaļā, taču es zinu, ka viņai nepieciešams tikties ar citiem bērniem un skolotājiem. Es noteikti centīšos savaldīties, lai neraudātu.”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru