Viņa izglāba izbadējušos bāreni no nāves. Pēc gada mazuli nevar ne pazīt!

4Viņi pieņēma lēmumu adoptēt puisēnu pat neskatoties uz viņa daudzajām slimībām: bērnu cerebrālā paralīze, mikrocefālija, dvarfisms, skolioze un barošanas atsākšanas sindroms.

5Sākumā Priscilla tika pie speciāla aparāta, ar kura palīdzību zēnu varēja barot, lai viņš atgūtos. Un nedaudz vēlāk Raienam veica operāciju mugurkaulā, kur taisnoja viņa muguru. Visu šo laiku jaunā māmiņa un tētis bija puisītim blakus. Un notika brīnums! Bērns atveseļojās ātrāk nekā to sagaidīja speciālisti.

6Un tagad viņš staigā, smaida un smejas, no jauna iepazīstot pasauli un dzīves prieku. “Neskatoties uz to, kam cauri ir izgājis mūsu dēls, tagad viņš ir laimīgs” – stāsta Priscilla.

7Mūsu pirmajā tikšanās reizē viņā knapi bija manāmas dzīvības pazīmes. Viņš svēra 10 kilogramus, un tas savos 7 gados! Tagad viņa bālulms ir pazudis, Raienam ir skaista olīvkrāsas āda, kas atgādina par viņa bulgāru saknēm! Bet lūpiņas ir rozīgas un mīkstas.” 8“Es pateicos Dievam par to, ka viņš palīdzēja mums izārstēt šo bērniņu”, – tādu ierakstu laimīgā māte atstāja savā profilā sociālajā tīklā Facebook.

9Dod, Dievs, veselību un spēku tādiem cilvēkiem, kā šis brīnišķīgais laulātais pāris! Bet pats puisēns iemieso daudzu cilvēku cerību, tai skaitā arī to vecāku cerību, kuriem ir bērni ar īpašām vajadzībām.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru