Viņa atteicās sēdēt lidmašīnā blakus raudošam bērnam – bet Karma viņu sāpīgi pārmācīja!

Cilvēki, esiet iecietīgāki viens pret otru. Karma – nepatstāvīga dāma, bet reizēm viņa šokē gandrīz acumirklī.

ASV valdības amatpersona Sūzana Pereza bija nesen atlaista no darba par to, ka izlamāja lidsabiedrības Delta stjuarti , stāsta vietne Bored Panda.

Incidents tika uzfilmēts ar viedtālruņa kameru, to izdarīja 19 gadīgā māte, kas atradās blakus stjuartei, kuru nolamāja Sjuzana Perez.

19 – gadīgā Marisa Rundel lidoja ar savu 8 mēnešus vecu dēlu Meisonu, līdz Sirakūzai Ņujorkas štatā, kad lidmašīnā iekāpa Perez, viņa uzreiz sāka radīt problēmas.

Lidojuma laikā bijušais Ņujorkas štata Valsts padomes programmas direktors sāka skaļi gausties par Rundelas dēlu.

“Viņa nervozi stūķēja savas drēbes, un skaļi teica: “Tas nemaz nav smieklīgi! Viņai ar savu bērmu vajadzētu sēdēt lidmašīnas aizmugurē”, – pastāstīja jaunā māmiņa.

Māte lūdza, lai Perez beidz klaigāt bērna tuvumā, bet atbilde bija: “aizver muti un mēli iebāz sev…”.

“Es nesēdēšu blakus raudošam bērnam”, – kliedza ierēdne.

Stjuarte vārdā Tabita centās nogludināt situāciju, bet valsts amatpersona uzreiz vērsa savas dusmas pret viņu. “Rīt jums var nebūt darba”, – teica Perez stjuartei. Tad stjuarte piedāvāja viņai lidot ar citu lidmašīnu, bet Perez nepiekrita.

Viņa mēģināja izmantot savu dienesta stāvokli, bet stjuarte bija nelokāma. Skandalētājai nācās pamest lidmašīnu.

Pēc tam, kad šo video Facebook vietnē apskatījās vairāk kā 2 miljoni cilvēku, Perez bija aizsūtīta atvaļinājumā līdz apstākļu noskaidrošanai. Sabiedrības informācijas direktors Ronijs Rajhoms teica:

“Valsts ierēdņiem jāatbilst visaugstākajiem standartiem kā profesionāli, tā arī personiski. Mēs esam informēti par šo situāciju un sākām izmeklēšanu. Šis darbinieks bijis atlaists no darba līdz brīdim, kamēr pieprasījums nebūs atrisināts”.

Kas attiecas uz Marisu Rundel, tad viņa nenožēlo par savu vēlmi dalīties ar video, bet viņai tomēr ir mazliet žēl, ka tas ietekmēja Sjuzanas Perez darbu.

Kā jūs domājat jūs, vai sods bija pelnīts?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru