Vietējie iedzīvotāji kļuva par sniega bumbu izveidošanās lieciniekiem. Daba nu gan ir kaut kas ļoti pārsteidzošs

Katru dienu šajā pasaulē notiek daudzas lietas, kas patiesi pārsteidz un apmulsina. Visticamāk, ka tāds talants, vairāk nekā jebkam citam, piemīt daba, kas dienu pēc dienas sniedz mums tādus skatus, kas vienkārši samulsina ar savu lieliskumu.

Bet dažreiz tādas parādības mēdz būt tik ļoti satriecošas, ka gribas vienkārši no tām iedvesmoties. Un runa nav obligāti par kaitnieciskām parādībām kā taifūns un vētra. Dažreiz notiek kas tāds, kas vienkārši nav ne ar ko izskaidrojams.

Piemēram, pavisam nesen kādā attālā Krievijas apgabalā iedzīvotāji saskārās ar īstu dabas mīklu. Simtiem dabīgi izveidojušos sniega bumbu nokrita uz pilsētas ielām un pludmalē.

Iedzīvotāji, kurus satrieca šī parādība, visu uzfilmēja un ielika internetā, satriecot visu pasauli!

Šī retā parādība bija saistīta ar vētru un ūdeni, kas savukārt pārvērta mazos sniega gabaliņus bumbās. Bumbas bija samērā vieglas, un tāpēc vējš samērā viegli tās satina lielās sniega bumbās.

“Kā likums, no sākuma notiek sākotnējā dabas parādība – kailsals, atkala. Pēc tam notiek vētras, krasta līnijas, temperatūras un vēja virzības mijiedarbība.

To var nosaukt par oriģinālu savienojumu, kas arī izraisa šādu bumbu veidošanos”, – paskaidroja Sergejs Lisenkovs, Arktikas un Antarktikas zinātniski-pētnieciskā institūta preses sekretārs.

Noteikti noskatieties šo video un neazmirstiet padalīties ar šo rakstu ar saviem draugiem!

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru