Viens no jūsu draugiem nenodzīvos pat līdz 40 gadu vecumam – fakti no dzīves, kas neapšaubāmi pārsteidz!

#4 Kad peles ēd sieru, viņu ķermenis stipri pārkarst. Tas nozīmē tikai vienu – viņas agri vai vēlu nomirs. Tieši šī iemesla dēļ varat aizmirst par peļu slazdiem, vienkārši regulāri dodiet tām sieru.

 

#5 Ir zināms, ka delfīni ir vienīgie dzīvnieki, neskaitot cilvēkus, kuri ar seksu nodarbojas, lai gūtu baudu. Turklāt viņi mēdz būt arī nekrofili, kādas ir arī pīles un ūdri.

#6 Ja šobrīd mācāties izlaiduma gada klasē, tad zināt, ka pēc pieciem gadiem savus klasesbiedrus uz ielas būs ļoti grūti atpazīt.

#7 Šobrīd, kamēr lasāt šīs rindiņas, kāds pasaulē mirst no bada. Brīdī, kad šodien dosieties gulēt, šis cilvēks no bada būs jau miris.

#8 Pīles nedrīkst ēst maizi, tādēļ, ja jūs viņas barojat ar maizi, patiesībā lēnām nogalināt tās.

#9 Pavisam nesen zinātnieki atklāja gliemeni, kurai bija 507 gadi. Tā kā cilvēka dabā ir iegājies visu izpētīt, atvērt un pārbaudīt, tādā veidā zinātnieki nogalināja vecāko dzīvnieku šajā pasaulē.

 

#10 Spīļastes prot lidot. Nemaz neprasiet, kā viņas to dara, bet viņas to dara.

#11 Pat tad, ja sportosiet un uzturā lietosiet tikai pilnvērtīgu pārtiku, pastāv risks, ka nomirsiet no aneirisma. Tas notiktu vien pāris sekunžu laikā.

Lasi vēl: Viņa piebēra vienu tējkaroti kanēļa podiņā ar augu viena nesaprotama iemesla dēļ. Rezultāts ir spīdošs!

#12 Cilvēka smadzenes sāk novecot 27 gadu vecumā, taču nesatraucieties – tas nenozīmē, ka uzreiz esat vecs.

 

#13 Lielākā daļa zirnekļu met nost savu ādu. Tātad, ja kaut kur esat atraduši paprāvu un beigtu zirnekli, tas iespējams ir tikai tā apvalks, bet pats “īpašnieks” kaut kur tuvumā staigā apkārt daudz lielākos izmēros nekā tas bija pirms tam.

#14 Šī brīža tendence pasaulē – ir daudz vieglāk iegādāties telefonu, nekā tikt uz tualeti.

#15 40% pasaulē saražotā ēdiena nokļūst miskastēs.

#16 Matemātiski tika izrēķināta altruisma formula. Secinājums ir šāds: nav patiesi pašaizliedzīgu rīcību. Šā vai tā jūs saņemsiet kaut ko pretī par to.

 

#17 Alcheimera slimība ir ļoti “interesanta” – cilvēks var nomirt tādēļ, ka tas gluži vienkārši aizmirst, kā elpot vai norīt kaut ko.

#18 Jūsu mīļotais runcis tiešā veidā var panākt sava saimnieka nojūgšanos. Tā tik tiešām ir, un tas viss saistāms ar kaķa organismā esošo parazītu toksoplazmu, kas paaugstina risku saslimt ar neirālām slimībām. Starp citu, ar toksoplazmozi slimo puse no Zemes iedzīvotājiem. Par laimi, pilnīgi visiem kaķiem šis parazīts organismā nav.

dzent

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru