Vienmēr biju pirkusi dārgos tīrīšanas līdzekļus, kamēr vecmāmiņa man nenodeva šo brīnumaino recepti!

Nevienam nav noslēpums, ka veikalos nopērkamie mazgāšanas līdzekļi satur tik daudz ķīmijas, ka no tiem ir vairāk ļaunuma, nekā labuma. Saskarē ar ādu tie viegli var izsaukt nevēlamas alerģiskas reakcijas,  un kur vēl visas kancerogēnās vielas sprejos un pulverīšos.

Piedāvājam tev pagatavot nekaitīgu, efektīvu un ekonomisku līdzekli plīts mazgāšanai un citas sadzīves tehnikas virsmām, kas pavisam noteikti nenodarīs ļaunu taviem tuvajiem.

Līdzeklis plīts tīrīšanai

Šis ikdienā lietojamais līdzeklis pavisam viegli tiks galā ar sarežģītiem uzdevumiem un palīdzēs notīrīt plīti viens divi! Un tā pagatavošana ir vieglāka par vieglu, nepieciešamas vien 4 visiem pieejamas sastāvdaļas!

Tev vajadzēs:

  • 5 l ūdens
  • ½ glāzes soda
  • 1/3 glāzes citrona sulas
  • ¼ glāzes etiķa.

Viss, ko nepieciešams izdarīt  – tas ir sajaukt kopā visas sastāvdaļas un baudīt rezultātu! Pievieno ūdenim sodu un labi izmaisi. Iegūtajam maisījumam pievieno klāt citronu sulu un, nesteidzīgi maisot, arī etiķi. Nu lūk, maisījums ir gatavs lietošanai!

Biezā slānī uzklāj līdzekli uz tīrāmo apgabalu. Ērtībai var izmantot virtuves sūkli vai kādu raupjāku birsti.   Kad līdzeklis būs nožuvis, vienkārši rūpīgi nomazgā plīti ar ūdeni. Rezultāts būs manāms uzreiz – ideāla tīrība garantēta!

Ņem vērā šo vienkāršo recepti  un atceries, ka jo mazāk kaitīgu vielu jūsu mājās, jo veselāka jūsu ģimene!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru