Vieni no vismīļākajiem cepumiem, kurus mums mamma bērnībā cepa

Mana draudzene man ieteica šo recepti. Patiesībā – es uzprasījos, jo, pagaršodama šos gardos cepumiņus, uzreiz lūdzu viņai dalīties ar recepti. Tie tiešām ir tik ļoti gardi, cik izskatās, bet pagatavot tos nemaz nav tik grūti.

Jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

 ● 500 g miltu
 ● 1/2 glāzes cukura
 ● 2 glāzes kefīra
 ● 2 ēdamkarotes augu eļļas
 ● 1 tējkarote dzēstas sodas
 ● cukurs pārkaisīšanai vai malts kanēlis
Pagatavošana:
  1. Kefīru sakuliet kopā ar augu eļļu un cukuru, līdz iegūta krēma konsistence.
  2. Pievienojiet klāt dzēstu sodu un miltus. Mīklu samīciet.
  3. Mīklu pēc tam izrullējiet 0,5 cm biezumā, lieciet uz cepamā papīra, kas iepriekš ieziests ar augu eļļu, pārkaisiet ar cukuru vai kanēli.
  4. Cepiet līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī. Kad būs gatavs, sagrieziet, kamēr karsts.
  5. Lai labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru