Lauru lapu uzlējums: ārstēs bezmiega, augstu Asinsspiedienu u.c. kaites

Lauru lapu uzlējums

Lauru lapu uzlējums ir īsts brīnumlīdzeklis. Lauru lapa tiek izmantota ne tikai kulinārijas pasaulē, lai pilnveidotu mūsu ēdienu garšu. Tā tiek izmantotā kā galvenā sastāvdaļa arī tradicionālajā medicīnā, lai ārstētu daudzas saslimšanas.

Laurs, kā zinātniskais nosaukums ir “Dižciltīgais laurs” – tas ir zarains koks, kas aug mitrā un svaigā klimatā. Nācis no Vidusjūras, tam raksturīgas tumši zaļas lapas un brūngani pelēka miza.

LASI VĒL: Aizdedziet lauru lapas savā mājā. Kādēļ? Jūs būsiet pārsteigti!

Laurs palīdz gadījumos, kad pazūd enerģija, cilvēks jūtas iztukšots, vai arī hroniska noguruma gadījumos; samaņas zaudējums; cistīts; pirmsmenstruālie simptomi; galvassāpes un migrēna; artrīts; depresija; sēžas nerva problēmas; ādas infekcijas; muskuļu vājums; vēdera uzpūšanās un gāzu uzkrāšanās; šķidruma aizture; krākšana un miega apnoja; otīts.

Laurs, kā zināms, ir lielisks gremošanas sistēmas stimulators. Tas lieliski noder elpošanas sistēmas ārstēšanas gadījumos un palīdz cīnīties ar gripu. Turklāt tas uzlabo asins cirkulāciju, ir urīndzenošs, antiseptisks un antibiotisks līdzeklis.

Kā mēs jau minējām, laurs veicina asins cirkulāciju. Tāpēc tā eļļu var izmantot, veicot limfodrenāžas masāžu. Tas lieliski noder cīņā ar šķidruma aizturi organismā un smaguma sajūtu..

Vēl viens ļoti izplatīts lauru eļļas izmantošanas veids ir nervu raustīšanās vai muskuļu stingrības ārstēšana. Turklāt iemasējot dažus pilienus lauru lapu eļļas krūtīs pirms miega palīdz kontrolēt krākšanu. Nodarbojieties ar sportu, ievērojiet pareizu ēšanu un ESIET VESELI!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kā uzlējumu pagatavot

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru