Veterinārs pastāstīja, kas notiek dzīvnieka pēdējos dzīves mirkļos, un tas salauž sirdi

Sociālos tīklus „uzspridzināja” kādas meitenes posts, kura nolēma pajautāt veterināram par to, kas ir vissarežģītākais viņa darbā. Un atbilde satrieca miljonu sirdis.

„Pajautāju veterināram par to, kas ir visgrūtākais viņa darbā, un viņš atbildēja, ka tad, kad viņš midzina dzīvniekus, 90% saimnieku negrib būt kabinetā, kad viņš izdara injekciju, tāpēc pēdējos savas dzīves mirkļos dzīvnieki parasti izmisīgi meklē savus saimniekus, un tas salauza manu sirdi”, – uzrakstīja Twitter lietotāja Džesija Ditriha.

Pēdējā mēneša laikā posts savāca vairāk nekā 40 tūkstošus repostu un 140 tūkstošus „patīk”, un vēl simtiem komentāru. Daudz rakstīja cilvēki, kuri līdz pēdējam brīdim palika ar savu mīluli eitanāzijas laikā. Kaut gan viņi atzinās, ka tā bija grūta izvēle, bet viņi bija laimīgi dāvāt mierinājumu saviem mīluļiem.

Meiteni atbalstīja kāda veterinārā klīnika Jaunzēlandē, kura publicēja savā FB lapaspusē līdzīgu rakstu:

„Dzīvnieki istabā meklē savus saimniekus katrā klātesošajā sejā. Viņi nesaprot, kāpēc jūs viņus atstājat, kad viņi slimo, kad viņiem bailes, kad viņi veci un mirst no vēža un viņiem vajadzīgs jūsu mīļums un glāsti”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru