Vecmāmiņa, kas apturēja juvelierizstrādājumu veikala aplaupītājus, ir pelnījusi milzīgu cieņu!

Ir viegli runāt par to, ko jūs darītu, ja kļūtu par lieciniekiem laupīšanai uz ielas. Daudz grūtāk ir pretoties netaisnībai reālajā dzīvē.

Tāpēc, ka ļauno nodomu apturēšana mūsu nemierīgajās dienās prasa no cilvēka milzīgu drosmi.

Tomēr, kad šī vecmāmiņa ieraudzīja laupītāju bandu, kas centās iekļūt juvelierizstrādājumu veikalā Northemptonā, Anglijā, viņa ilgi nedomāja.

Gaišas dienas laikā trīs cilvēki, apbruņojušies ar āmuriem, sita pa juvelierizstrādājumu veikala logiem, kamēr līdzzinātāji uz motocikļiem gaidīja viņus pavisam netālu. Bet šī vecmāmiņa netaisījās ļaut viņiem aizbēgt ar laupījumu.

Kamēr veikala personāls aiz šausmām slēpās veikalā, drosmīgā vecenīte sarkanā mētelī un cepurītē skrēja, ko kājas nes uz noziedznieku pusi.

Jūs neticēsiet savām acīm, kad ieraudzīsiet, ko viņa darīja tālāk…

Neskatoties uz to, ka laupīšanas mēģinājums notika 2011. gadā, es nevaru palikt vienaldzīga pret šīs padzīvojušās sievietes uzņēmību.

Kā portālam «the Guardian» ziņoja policisti, četri no sešiem cilvēkiem, kuri centās aplaupīt juvelierizstrādājumu veikalu, tika arestēti, tikai pateicoties padzīvojušās kundzes drosmei.

Tagad jūs saprotat, par ko šī superīgā vecmāmiņa ir pelnījusi vislielāko uzslavju. Padalieties ar šo rakstu ar saviem draugiem, ja jūs piekrītat!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru