Uzzini sīkāk par vīrieša raksturu pēc viņa… Lūk, tas ir patiesais dvēseles spogulis! Senās Ķīnas gudrības

Vīriešu kāju pirksti

Īkšķis

Ja kāju īkšķis ir daudz garāks par pārējiem, tad jūsu priekšā ir ļoti gudrs, turklāt arī radošs vīrietis. Viņam par visu būs savs viedoklis, problēmas mīl risināt ļoti nestandarti, un noteikti nav balamute. Vājā puse ir nespēja koncentrēties uz vienu lietu. Un jā, viņš noteikti nekaļ tālejošus plānus nākotnei.

Ja gadījumā īkšķis nav pārāk liels, tad šāds cilvēks parasti problēmas nerisina vienatnē, bet skrupulozi izdala tās uz visiem. Šāds vīrietis ir ļoti pievilcīgs, viņš daļēji izmanto šo savu priekšrocību, lai panāktu, ka citi realizē viņa ieceres.

2

Otrais pirksts

Jo garāks ir šis pirksts, jo lielākas līdera spējas un īpašības piemīt vīrietim. Viņš ir dinamisks, radošs un ļoti mīl riskēt. Savus nospraustos mērķus sasniedz ar jebkādām metodēm. Šie vīrieši ir ļoti valdonīgi, tādēļ arī ģimenē ieņem līdera pozīciju.

Ja otrais pirksts ir mazāks par īkšķi, tad tas nozīmē, ka cilvēks ir mīkstmiesis. Viņš māk nogaidīt, ciena harmoniju un labāk pasēdēs ēnā, kamēr apstākļi paši neiznīcinās viņa pretinieku.

3

Trešais pirksts

Ar šo pirkstu tiek saistīta enerģija un gribasspēks. Ja šis pirksts ir garāks par pārējiem, tad jūsu priekšā ir dinamisks, atjautīgs un ļoti uzņēmīgs tips, neaizstājams darbinieks. Jo garāks vīrietim šis pirksts, jo vairāk viņš vēlas veidot savu karjeru. Šādu pirksta īpašnieku starpā ir ļoti daudz perfekcionistu un darbaholiķu, kas bieži vien izvēlas labāk palikt darbā nekā steigties mājās pie ģimenes.

Ja trešais pirksts ir ļoti īss, tad jūsu priekšā ir cilvēks, kam dikti patīk bauda, ir izteikts gardēdis vai alkoholiķis, kuram nu galīgi nepatīk sevi piespiest kaut ko darīt. Līdzko apvainosiet viņu par slinkumu, pretī saņemsiet stāstus par to, ka dzīve ir par īsu, lai to tērētu dažādām raizēm.

4

Ceturtais pirksts

Ja vīrietim ceturtais pirksts ir ļoti garš, tad viņš vienmēr ģimeni novietos pirmajā vietā. Jūsu priekšā ir lielisks cilvēks ar fantastiskām spējām uzklausīt citus, turklāt viegli padodas komunikācija ar bērniem. Viņam ir labsirdīga un viegli aizskarama dvēsele.

Ja gadījumā šis pirksts ir līks, tad viņš ir pieradis visas dzīves grūtības pārvarēt pats. Tiem vīriešiem, kuriem ceturtais pirksts ir īss, parasti ģimene nav pirmajā vietā, jo svarīgāks ir daudz kas cits.

5

Mazais pirkstiņš

Jo mazāks šis pirksts, jo mazāk atbildības vēlas uzņemties tās īpašnieks. Šādam vīrietim ir plašs paziņu loks un ar viņu kopā vienmēr būs jautri. Diemžēl viņa dvēselē vēl mājo bērns, kuram tīk domāt tikai par sevi. Visticamākais, ka viņš vienmēr paliks par memmesdēliņu.

Esiet uzmanīgas, ja jūsu vīrietis ir spējīgs mazo pirkstiņu kustināt atsevišķi no pārējiem pirkstiem. Šādi vīrieši vispār nav pat pazīstami ar atbildību, citu cilvēku interesēm un kopīgu budžeta plānošanu. Dzīve kopā ar šādu vīrieti būs ļoti neparedzama.

6

Pirkstu savstarpējā harmonija

Ja visi kāju pirksti izskatās harmoniski – katrs nākošais pirksts aiz īkšķa ir mazāks – tad jūsu priekšā ir tiešs, praktisks vīrietis, kurš nekad nepametīs iesākto darbu. Viņš ir labs draugs un uzticams kolēģis. Reizēm var būt pat pārlieku piekasīgs.

LASI VĒL: Kāda kaislīga jūsu rakstura īpašība piesaista vīriešus, pastāstīs šis tests!

Lūk, kā iespējams noteikt vīrieša raksturu, apskatot vien viņa kāju pirkstus. Protams, ka šo metodi nav jāuztver kā 100% atbilsmi pilnīgi jebkuram vīrietim, jo vienmēr būs arī izņēmumi. Katru cilvēku var ietekmēt pavisam citi faktori.

7

Mēs novēlām, lai ikkatrai sievietei blakus būtu lielisks un uzticams vīrietis. Ja gadījumā jums tāds jau ir, tad novēlām fantastisku kopdzīvi!

Padalieties arī ar citām dāmām!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru