Uzveic celulītu efektīvi!

cel2Izrādās, katrs masāžas speciālists, veicot pretcelulīta masāžu, izmanto savus paņēmienus un tehniku, tāpēc arī rezultāts ir atšķirīgs.
“Būdama fizioterapeite, veicot pretcelulīta masāžu, es izmantoju arī sporta masāžas paņēmienus. Tā ir ļoti dziļa iekšējo audu masāža, un manā pieredzē dod vislabāko rezultātu,” stāsta Kristīne Ziemele.

Jārēķinās, ka pretcelulīta masāža nav parasta relaksējoša masāža, tā ir daudz spēcīgāka un iedarbīgāka, tādēļ arī sāpīgāka nekā parastā masāža. Sievietēm, kurām āda ir jutīgāka, īpaši pēc pirmajām masāžas reizēm var palikt zilumi.

Ja šādu pretcelulīta masāžu veic regulāri – divas, trīs reizes nedēļā, apmēram pusotra mēneša laikā izteikti redzamu celulītu var padarīt vizuāli nemanāmu. Ja cilvēkam ir celulīts trešajā pakāpē, pusotra mēneša laikā to var samazināt uz pirmo-otro pakāpi.

Pretcelulīta masāža dod vēl citus labumus – pateicoties tam, ka tiek sadedzināti tauki un novērsta ķermeņa tūska, efektīvi samazinās ķermeņa apkārtmērs.

Āda kļūst daudz tvirtāka un elastīgāka. Piemēram, var masēt arī roku augšdelmus un panākt, ka samazinās roku apjoms, gan arī nostiprināt izstaipījušos ādu uz roku augšdelmu apakšdaļām, novērst tā dēvētos peļu vēderiņus.

Pretcelulīta masāža ļoti labi novērš tūsku, tāpēc tā ir ļoti noderīga cilvēkiem, kas ikdienā darbā daudz stāv kājās, un tāpēc kājas piepampst. Šo pampumu var ļoti labi novērst ar masāžu.

Kā arī pretcelulīta masāža lieliski atslābina muskulatūru, tādēļ to bieži izvēlas cilvēki, kuri ikdienā daudz sporto, piemēram, skrien, jo viņiem parasti ir sasprindzināta kāju muskulatūra, ar masāžu to var ļoti labi atslābināt.

00

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru