Trīs zodiaka zīmes, kuras pilnīgi noteikti zina, kas ir kaislīga un mūžīga mīlestība

Mīlestība – tās ir jūtas, ar kurām mēs ejam cauri visai dzīvei.

Izrādās tikai 3 zodiaka zīmes var tikt galā ar mīlas likstām un pārbaudījumiem, uz visiem laikiem saglabājot sevī šīs jūtas. Tā ir īsta Dieva dāvana!

3. LAUVA

Nedomājiet, ka patmīlīgā un ļoti egoistiskā Lauva nespēj uzupurēties mīļotā cilvēka labā. Brīnumainās pārvērtības notiks tieši tajā brīdī, kad Lauva satiks savu īsto un vienīgo, par kuru bija sapņojis jau sen. Negaidiet publiskas jūtu un maiguma izpausmes. Sagaidiet brīdi, kad būsiet divi vien un izbaudiet Lauvas uzmanību un maigumu.

2. JAUNAVA

 Augstprātīgās Jaunava bieži vien padara bažīgus ar savu vēso izturēšanos. Viss tikai tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvji iemīlas, bet pēc tam sāk ”uzaudzēt” savas jūtas. Ja šis proces pārdzīvos ziedēšanas periodu, varat pat nešaubīties – šis cilvēks jums vienmēr būs uzticīgs un ne pie kādiem apstākļiem nelauzīs tev doto zvērestu. Pēc būtības, Jaunavas pasaule ir tā cilvēka pasaule, kuru tā mīl.

1.VĒZIS

Emocionālajam Vēzim ir grūti atrast savu otro pusīti. Tas viņam ir kā kvests, kura beigās uzvarētājs saņem solīto balvu. Ja Vēzis iemīlas, viņš vēl vairāk noslēdzas sevī, kas visdrīzāk atbaidīs potenciālo partneri. Bet, kad pamostas viņa patiesā romantiskā dvēsele, gaidiet pārsteigumu trīs NE izskatā: NE nodos, NE aizvainos, NE piekrāps. Vēl, Vēzis cītīgi strādās, lai savās spīlēs atnestu visu, kas vajadzīgs viņa otrās pusītes komfortam.

Dalieties ar visiem, kuriem šis varētu būt interesanti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru