Trīs zodiaka zīmes, kurām 2018. gads solās būt viens no sliktākajiem. Kā lai pārdzīvo to bez lieliem zaudējumiem?

Dzīvē mēdz gadīties gan kāpumi, gan kritumi, turklāt tie ir atkarīgi ne tikai no jums pašiem, bet arī no tā, kādas zvaigznes jums būs sakritušas.

Taču, ja zvaigznes nav nostājušās jūsu pusē, tas nenozīmē, ka tagad ir jānolaiž rokas. Lūk, kurām trim zodiaka zīmēm šogad veiksies vismazāk un kā ar šo neveiksmi cīnīties.

Dvīņi

Dvīņiem šis gads var būt īpaši grūts, jo brīdī, kad Saturns pāries Mežāža zvaigznājā, jums var rasties problēmas ar astoto māju, kas ir saistīta ar naudu, seksu, nāvi, parādiem un intimitāti. Jūs domāsiet par to, kā labāk sadarboties ar cilvēkiem, apvienot savus resursus un ielaist arī citus savā dzīvē.

Astotā māja saistīta ar jūsu visdziļākajām bailēm. Jūs nodarbosieties ar dziļu sevis izzināšanu, lai noskaidrotu, kādēļ jūs no vienas problēmas bēgat uz nākošo, nevis risināt tās. Jūs var pieķert melos, kurus jums pateikuši citi, un, lai gan jūs alkstat tuvību, patiesībā domāsiet, cik ļoti gatavi jūs tai esat. Iespējams, ka pievelkat emocionāli nesasniedzamus partnerus, jo dziļi sirdī jūs esat tādi paši. Jo dziļāk ieskatīsieties savās kļūdās, jo labāk spēsiet tikt ar sevi galā.

Vēzis

Tā kā Saturns ieiet jūsu septītajā mājā (saistībā ar partnera attiecībām), jūsu pienākumi tiks nopietni pārbaudīti. Atbildības nasta, kuru jūs uzkraujat citiem, lai nodrošinātu paši savu labklājību, izrādīsies nepamatota, ja jūs domājat, ka tieši partnerim būtu jādara jūs laimīgi. Jums var rasties problēmas ar atkarību, turklāt vienīgais veids, kā to pārvarēt, ir to saprast un pieņemt, mainot savu destruktīvo domāšanas veidu.

Neskatoties uz to, cik ļoti vīlušies būsiet savā izredzētajā, jūs sapratīsiet, ka katrs nes atbildību par savām jūtām. Reizēm cilvēki var jūs pievilt. Viņi taču ir tikai cilvēki. Tas neatspoguļo to, cik svarīgi vai nesvarīgi viņiem esat. Taču, ja jūtat, ka esat pelnījuši daudz vairāk, jums vajadzētu pārtraukt pieprasīt no sava partnera ko vairāk, ja viņš nav spējīgs jums to sniegt. No sākuma iemācieties mīlēt sevi, lai pēcāk patiesi spētu mīlēt arī citus.

Strēlnieks

Jūs esat pietiekoši veiksmīgi tādēļ, ka jūs pārvalda Jupiters – veiksmes un paplašināšanās planēta. Šogad Saturns Mežāzī liks jums mazliet savilkt jostas un rūpīgi aprēķināt savus ienākumus un izdevumus. Jums tas būs ļoti grūti, jo neprotat un nemaz nevēlaties sevi iegrožot.

Taču šajā laikā jums nāksies daudz nopietnāk un atbildīgāk izturēties pret naudu. Jums nepieciešams nolemt, kur un kā nopelnīt, kā arī izvērtēt, kur tērēt nopelnīto naudu. Šajā gadā jums nepieciešams izanalizēt savus tēriņus, jācenšas izvairīties no vieglprātīgiem un impulsīviem pirkumiem. Jūs sapratīsiet, ka labklājība jums vissvarīgākā būs 2018. gada beigās.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru