Trīs vārdi, kuri liks vīrietim vēl vairāk tevī iemīlēties…

Īsāk sakot, iepriekš pieminētās frāzes ne vienmēr izsauc tikai patīkamas sajūtas.

Bet kā ir frāzi „Es tevi cienu”? Vīrieši noteikti to grib dzirdēt, tāpat kā „Es tevi apbrīnoju”. Tas viss ir tuvu īstajai frāzei, bet tomēr nav tā.

Patiesībā ir kas dziļāks, kas liks viņam iemīlēties tevī stiprāk. Kaut kas pretējs draudiem. Tad kas ir šī maģiskā frāze?

„Es tev uzticos”.

Varbūt viņš jau to zina. Bet kad tu vīrietim saki, ka viņam uzticies, tu viņam patiesībā atzīsties, ka pieņem viņu tādu, kāds viņš ir, un ka viņam nav jābūt tādam pašam, kāda esi tu.

Tu novērtē viņu kā līderi. Tu cieni viņa godīgumu. Tu pasniedz viņam jūsu attiecību vadības grožus. Un noņem saspringumu no viņa pleciem.  Tāpat arī motivē viņu būt labākam.

Padomā – kad cilvēki tev uzticas, tu gribi attaisnot viņu uzticību. Ja kāds domā, ka tev var uzticēties, tu centīsies tāda būt. Tas vienkārši ir mūsu dabā: ja cilvēki redz tevi labā gaismā, tu gribi spīdēt. Tu taču nevēlies viņus pievilt.

Ne visas sievietes to saprot. Daudzas uzskata, ka labi vīrieši vairs nepastāv. Ja tu domā līdzīgi, varbūt tu meklē nepareizā vietā?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Egons</cite>

    VISĀM SIEVIETĒM beidziet muļķot vīriešus,jo Jums intrēse tikai naudas maku biezums un kāda ir vīrieša mašīna.ar ko vizinaties par dzīvi.

Pievienot komentāru