Trīs dienu laikā atbrīvojieties no organismā esošajām šlakvielām! Metode, kas novērš vēža šūnu attīstību un atbrīvo organismu no liekā ūdens

Tas viss jāsāk ar piena produktu izslēgšanu no sava uztura. Piena produktus no uztura jāizslēdz jau divas dienas pirms mūsu piedāvātās metodes uzsākšanas. Tā kā piena produkti kavē produktu pārstrādi, to nelietošana palīdzēs vēlamos rezultātus sasniegt daudz ātrāk.

Pirms organisma tīrīšanas, iesakām vakarā izdzert ari zālīšu novārījumu, jo šī metode var izraisīt aizcietējumu, ņemot vērā to, ka no organisma tiks pastiprināti izdalīti toksīni. Šo trīs dienu laikā nekādā gadījumā nepārslogojiet savas plaušas.

Nākamajā rītā izspiediet divu citronu sulu un to pievienojiet klāt pusglāzei ūdens. Šo maisījumu jāizdzer pirms brokastīm. Spēcīgu sārmainu produktu patēriņš var krasi uzlabot Jūsu plaušu darbību. Pēc brokastīm izdzeriet 1,5 glāzi greipfrūtu vai ananāsu sulu, vai arī aizvietojiet šīs sulas ar ūdeni.

Ananāsu un greipfrūtu sulā ir ļoti augsts antioksidantu saturs, kas uzlabo elpošanas sistēmas darbību. Starp brokastīm un pusdienām nepieciešams izdzert vismaz vienu glāzi svaigi spiestas burkānu sulas.

Tā kā burkānu sastāvā ir beta-karotīns un A vitamīns, šī sula palīdzēs labvēlīgi ietekmēt asinsrites un elpošanas sistēmas darbību.

Tad pagatavojiet burkānu, spinātu, selerijas un pētersīļu sulu, kas būs lielisks kālija avots. Kālijs ir neatņemams palīgs organisma detoksikācijā, īpaši ja tas tiek lietots šķidrā veidā. Pusdienās nepieciešams izdzert 1,5 glāzi šīs sulas.

Vakarā, pirms gulētiešanas, izdzeriet 340 ml tīru dzērveņu sulu. Tā palīdzēs iznīdēt plaušās esošās baktērijas, attīrīs urīnu un asinis.

Šo procedūru nepieciešams atkārtot vismaz trīs dienas pēc kārtas. Tā palīdzēs attīrīt plaušas, izdalīs toksīnus, lieko ūdeni un taukus, kā arī veiks pilnīgu organisma detoksikāciju.

Dalieties ar šo rakstu arī ar citiem!

ideju

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru